Kätevät ja toiminnalliset kylpyhuonepeilit

Dansanin kylpyhuonepeileissä on kokonainen mahdollisuuksien maailma. Suuren peilivalikoimamme ansiosta voit tehdä kylpyhuoneunelmistasi täyttä totta.

Sieltä löydät juuri sopivan ratkaisun, kun etsit valoilla tai ilman niitä varustettua peiliä. Peileissämme on useita eri hintaluokkia ja muotovaihtoehtoja. Voit myös saada peiliin juuri haluamasi väriset kehykset. Harkituista ja laadukkaista tuotteistamme löytyy oikea vaihtoehto niin klassiseen, minimalistiseen kuin ylelliseenkin makuun.

Peileissämme on suuri muotovalikoima, minkä lisäksi niille ovat ominaista:

  • Energiaa säästävät valot
  • Ympäristöystävälliset ja kestävät materiaalit
  • Hyvä taidokas käsityö
  • Erityisluokan laatumateriaalit

Tutustu peilivalikoimaamme tästä »

Alan pitkän osaamisemme turvin olemme kehittäneet tiukat kriteerit parhaista ja ympäristöystävällisistä materiaaleista, joiden ansiosta peilisi pysyy hyvänä vuosia.

Jos etsit valoin varustettua peiliä, tutustu houkutteleviin kuvastoihimme tai käy paikan päällä näyttelyissämme. Voit todeta laadukkuuden omin silmin ja samalla saat käsityksen peiliemme rajattomista mahdollisuuksista kylpyhuoneen sisustuksessa.

Tutustu esitteeseemme tästä »


Peili on välttämättömyys joka kodissa, mutta sen ei ole pakko olla arkinen tai tylsä. Valitsemalla Dansanin peilin voit antaa kylpyhuoneellesi kotiisi ja makuusi sopivaa omaleimaisuutta.

Valoin varustetut kylpyhuonepeilit - säästä rahaa ja luontoa

LED-valoilla varustetut peilit eivät vain ole järkeviä ja ympäristöystävällisiä, ne ovat myös käytännöllisiä ja taloudellisia. LED-valot yleistyvät nopeasti, koska kuluttajat ovat huomanneet niiden vähäisen energiankulutuksen ja sen myötä syntyneet säästöt.

Kylpyhuoneen valot sytytetään ja sammutetaan monta kertaa päivässä. Valitsemalla sisustukseesi energiaystävällisen ja äärimmäisen toiminnallisen valon olet myös ajatellut kestävyyttä ja taloudellisuutta.

Lue lisää kylpyhuonevalaistuksesta täältä »

 

Valitse peili valonohjauksella

Monissa peileissämme ja peilikaapeissamme on nyt mahdollisuus säätää valon värilämpötilaa ja myös himmentää valoa. Voit säätää valon kirkkautta tehokkaaksi työvaloksi aamuisin tai tunnelmallisemmaksi iltaisin ennen nukkumaan menoa. Sisäänrakennetusta kosketuspaneelista voit säätää valon väriä ja kirkkautta portaattomasti, omien tarpeidesi ja päivärytmisi mukaisesti.

Lisätietoa valonohjauksesta löydät tästä »

 

Yksityiskohta: huurtumattomuus

Tutkiessamme peilejä olisi ehkä syytä myös miettiä, miten voisimme estää peiliä huurtumasta suihkun jälkeen. Useisiin peileihin on nimittäin saatavilla lämpölevy, joka vähentää huurtumista riippumatta siitä, kuinka kauan suihkussa viettää aikaa. Tätä ominaisuutta arvostaa etenkin aamuisin, kun on painanut torkutusnappia muutaman kerran liikaa.

Kokonaisvaltaista kylpyhuonevalaistusta

Dansanin avulla et ainoastaan luo kalusteiden ja huoneen välisiä yhteyksiä. Myös valaistus on harkittua: Voit luoda ainutlaatuisen kokonaisuuden kylpyhuoneen sisustukseen kattokohdevalaisimin, seinä- ja riippuvalaisimin, jotka sopivat yhteen peilin kanssa.

Kun ostat valaisimet Dansanilta, sinun ei tarvitse kantaa huolta valon laadusta ja väristä. LED-lamppumme on valikoitu tarkasti: Ne antavat tasaista valoa, joka toistaa värit oikein lampun mallista tai sijainnista riippumatta.

Katso lamput ja valaistus »


Tarvitsetko lisää säilytystilaa? Valitse siinä tapauksessa peilikaappi...

Tutustu laajaan peilikaappien valikoimaamme, jotka ovat yhtä korkealaatuisia kuin peilimmekin

Tutustu peilikaappeihimme »