Calidris

Primo peilikaappit valaistuksenohjauksella

Dansani Calidris Primo -peilikaappi on suunniteltu tekemään vaikutuksen kauniilla sisäpuolisilla peiliseinillä, runsaalla lisäsäilytystilalla ja kauniilla säädettävällä valolla. Peilikaapissa on suurentava peili, joka antaa sinulle selkeän ja terävän näkymän, kun esimerkiksi tarkastelet kulmakarvojasi, ja mukana tulevaa magneettikiskoa voidaan käyttää pinsettien tai kynsileikkureiden säilyttämiseen. Peilikaappiin on lisäksi rakennettu älykäs pistorasia, joten voit kytkeä elektroniset laitteesi helposti. Anna kylpyhuoneellesi täydellinen piristys Dansani Calidris Primo -peilikaapin avulla - tyylikkyyden ja toiminnallisuuden yhdistelmä, joka tekee aamurutiineistasi nautinnon.

Valitse väri
Valittu
Musta c-tammi

S853-144

Hinta
2 491 €

GTIN (EAN) 5713804289070
Carcass colour Musta c-tammi
Height 80 cm
Width 120 cm
Depth (length) 15 cm
Volume 144 dm³
Number of shelves 10
Number of doors 3
Korpusmaterial Pintaviilutettu MDF
Net weight 51,14 kg
Gross weight 55,35 kg
Switch Sis. touch katkaisija
Lighting type Ilman valaistus, sis. muuntaja
Type 12V valonohjauksella
IP class IP44
Kelvin 2100-6500K
Stiktype Tavallinen pistorasia
Max watt MAX 2300W
Packaging height 85 cm
Packaging width 125 cm
Packaging depth (length) 20 cm
Sarja Calidris

Tanskalaista muotoilua

Tanskalaisessa muotoilussa ihminen on keskiössä - tanskalainen muotoilu helpottaa jokapäiväistä elämää, ja se on kaunista ja yksinkertaista katsottavaa. Dansanille tämä on suunnittelumme ruumiillistuma. Sen pitäisi miellyttää silmää, sen pitäisi toimia vaivattomasti ja sen pitäisi tuntua kodilta.

HYVÄ KÄSITYÖTAITO

Käsityötaitoa valvotaan Tanskassa tapahtuvassa tuotannossamme. He ovat ammattitaitoisia ihmisiä, jotka kunnioittavat materiaaleja ja joilla on monen vuoden kokemus, ja he tekevät sen kunnolla, joten voimme antaa 10 vuoden takuun huonekalusarjoillemme.

KESTÄVYYS

Olemme aina lajitelleet jätteet ja säästäneet lämpöä Dansanissa, ja kun kyse on huonekaluistamme, asetamme vaatimuksia itsellemme ja toimittajillemme. Puun on oltava jäljitettävissä, ja pidämme tarkasti silmällä kierrätysmateriaalin osuutta ja etenkin tuotannossa käytettyä energiaa. Olemme rehellisiä materiaaliemme suhteen ja haluamme välittää mahdollisimman paljon tietoa sinulle asiakkaana. 

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi