Uutiset 2024

Näin älykästä ja yksinkertaista se voi olla - pieni tyylikäs metallihylly kelluu peilin edessä ja sopii täydellisesti tarvikkeiden säilytykseen.

Uuden Bright valaisimen pyöreä muoto on nykytrendien mukainen. Näppärä yksityiskohta on, että samaa valoa voidaan käyttää sekä peili-, seinä- että riippuvalaisimena.

Luo tunnelmaa pienellä peilillä ja sen mukana tulevalla hyllyllä. Sävytetyt peilit ovat toinen
nykytrendi.

Dansani Mido + Hyödynnä tila, myös pienessä kylpyhuoneessa

Mido+ on Dansani-laatua ja toimivuutta erityisen suotuisaan hintaan. Suurella valikoimallaan Dansani Mido + tarjoaa toimivalla muotoilullaan ja materiaaleillaan mahdollisuuden hyödyntää tila ja säilytysratkaisut korkealla allaskaapilla, minkä ansiosta se sopii täydellisesti pienen kylpyhuoneen sisustukseen. Kylpyhuonekalusteita on saatavilla kuudessa eri värissä: Voit valita luonnonläheisiä sävyjä puumateriaalien avulla tai selkeämmän ratkaisun matta- tai korkeakiiltopinnoilla. Saat nykyaikaisesti muotoiltuja kalusteita, jotka ovat toimivia, helppohoitoisia ja helppoja pitää puhtaina.

“Value for money” on Dansani Mido + -sarjan keskeinen idea.

Katso Mido+ kuvastoa » Tutustu tuotteisiin »

Hyvää peseytymistilaa pieneen kylpyhuoneeseen

Pesualtaita on pieniä sekä leveys- että syvyyssuunnassa, jolloin ne sopivat hienosti pieneen kylpyhuoneeseen. Samalla saat mahdollisimman paljon työ- ja kaappitilaa. Dansani Mido +-sarjan Lotto ja Amber-pesualtaassa on saatavilla kaksi eri syvyyttä ja Cappella-allaskaapissa kolme eri väriä.

Tutustu pesualtaisiin »

Korkeat allaskaapit ja hyvää säilytystilaa

Ovien takana on hyllytilaa pyyhkeille ja esim. suurille pesuainepulloille. Korkeat allaskaapit ja täysin ulosvedettävä laatikot tarjoavat hyvää säilytystilaa, ja takimmatkin tavarat ovat aina helposti käden ulottuvilla. Laatikoissa ja kaapeissa on pehmeästi sulkeutuva soft close -mekanismi ja niitä voidaan säätää tarpeen mukaan.

Tutustu kylpyhuonekalusteisiin »

Laatikoiden valaistus

Tunnelmaa ja järjestystä. Ladattava valaisin on helppo asentaa.

Tutustu laatikoiden valaistus »

Muita Dansanin tuotesarjoja
Dansani Mido +-sarjan ohella meillä on monia muita kalustesarjoja ja suihkuratkaisuja eri malli- ja hintaluokissa, jotka täyttävät lähes minkä tahansa tarpeen tai toiveen.

Tutustu muihin kalustesarjoihin »

 

Käy näyttelyssämme tutustumassa tuotteisiimme jälleenmyyjäsi luona tai etsi inspiraatiota kylpyhuoneeseen oman tyylisi ja hintatasosi mukaisesti mielenkiintoisista kuvastoistamme.

Etsi jälleenmyyjä »Tutustu kuvastoihimme »

Posliinialtaat

Dansani-posliinialtaat poltetaan n. 1220 °C:n lämpötilassa, jossa lasite sulaa ja muodostaa kovan, sileän ja kiiltävän pinnan, joka on helppo puhdistaa.


Kaapin runko

16 mm:n melamiinipinnoitettu kalustelevy ja kosteudenkestävä PU-liima. Kaapit toimitetaan kasattuina ja ne sisältävät sekä taustalevyn että asennuskiskot seinäkiinnitykseen. Lasihyllyt 4 mm karkaistua turvalasia kiillotetuilla reunoilla kuuluvat vakiona kaikkiin kaappeihin. Korkeaan kaappiin kuuluu lisäksi yksi puuhylly.


Ovet ja etusarjat

Kaappien 18 mm kalvopäällysteinen MDF-levy mattavalkoisena ja korkeakiiltoisena on R-PET-kalvoa (kierrätyspolyetyleeni), josta 40% on kierrätysmuovia, kun taas muut mallit ovat 19 mm lastulevystä ABS-reunoin ja kosteudenkestävästä PU-liimasta. Kaikki ovet on varustettu kolmeen suuntaan säädettävillä metallisaranoilla. Ovissa on lisäksi vaimennetut sulkeutumismekanismit, jotka varmistavat, että ovet sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi. Ovellisissa allaskaapeissa on yksi puuhylly.

Laatikot

Pehmeästi sulkeutuvissa laatikoissa on metallilaidat. Laatikostot avautuvat kokonaan ja sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi
vaimentimien ansiosta. Laatikot ovat täysin säädettävissä.


Peilit

Kaikki peilit ovat IP44-hyväksyttyjä ja sisältävät kiinnityshelan.
Peileissä on energiaa säästävä LED-valaistus.


Peilikaapit

Kaikki peilikaapit toimitetaan integroidulla pistorasialla, kaksipuolisilla pehmeästi sulkeutuvilla peiliovilla ja karkaistuilla lasihyllyillä, joissa turvalasi on vakiona. Rungot 16 mm melamiinipinnoitettua
lastulevyä, yläosa ja pohja alumiinipinnoilla. Peilikaapeissa on energiaa säästävä LED-valaistus ja ne ovat IP44-hyväksyttyjä.

Energiamerkintä ja tuotetiedot ovat ladattavissa tuotetietokannasta tai tilattavissa painettuna kopiona.

Vetimet

Kaikki ovet ja etusarjat toimitetaan hintaan sisältyvien Base
kromivetimien kanssa.


Asennussarja

Asennussarja ja asennusohjeet sisältyvät aina toimitukseen.


Takuu

Valmistaja myöntää kylpyhuonekalusteille 10 vuoden materiaali-
ja valmistusvirhetakuun. Takuu ei kata kuluvia osia.

Lisätietoja tuotteiden laadusta ja mittatoleransseista tässä.

 

ENNEN ASENNUSTA

Lue huolellisesti asennusohjeet ennen asennuksen aloittamista. Suosittelemme, että kaikki vesi- ja viemäriliitännät tekee valtuutettu LVI-asentaja ja kaikki sähköasennukset valtuutettu sähköasentaja. Huomaa, että sekä posliini- että valumarmorialtaiden mitoissa on toleranssirajat.


HOITO

Lue aina huolellisesti kalusteiden mukana toimitetut hoito-ohjeet. Lue aina puhdistusaineiden käyttöohjeet ja tuotetiedot ennen kuin käytät niitä kalusteisiin. Älä käytä hankaavia tai happamia puhdistusaineita. Kuivaa allas ja kalusteet aina käytön jälkeen. Näin helpotat puhdistamista ja vältät mahdolliset kosteusvauriot.

YLEISTÄ

Dansani pidättää itsellään oikeuden muuttaa ja parantaa tuotteita sekä hintoja ilman etukäteisilmoitusta. Dansani ei vastaa esitteen painovirheistä. Erikoistilauksesta valmistetuilla sekä asennetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Asennusmitat löydät hakemalla ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteen sivulla, valitse ”Lue lisää” ja sitten ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusohjeet löydät hakemalla ao. tuotteen sivulta. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusvideot löytyvät tästä.

Hoito-ohjeet löydät etsimällä ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita".

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat hoito-ohjeet.