Dansani Mido + Hyödynnä tila, myös pienessä kylpyhuoneessa

Mido+ on Dansani-laatua ja toimivuutta erityisen suotuisaan hintaan. Suurella valikoimallaan Dansani Mido + tarjoaa toimivalla muotoilullaan ja materiaaleillaan mahdollisuuden hyödyntää tila ja säilytysratkaisut korkealla allaskaapilla, minkä ansiosta se sopii täydellisesti pienen kylpyhuoneen sisustukseen. Kylpyhuonekalusteita on saatavilla kuudessa eri värissä: Voit valita luonnonläheisiä sävyjä puumateriaalien avulla tai selkeämmän ratkaisun matta- tai korkeakiiltopinnoilla. Saat nykyaikaisesti muotoiltuja kalusteita, jotka ovat toimivia, helppohoitoisia ja helppoja pitää puhtaina.

“Value for money” on Dansani Mido + -sarjan keskeinen idea.

Katso Mido+ kuvastoa Tutustu tuotteisiin

Hyvää peseytymistilaa pieneen kylpyhuoneeseen

Pesualtaita on pieniä sekä leveys- että syvyyssuunnassa, jolloin ne sopivat hienosti pieneen kylpyhuoneeseen. Samalla saat mahdollisimman paljon työ- ja kaappitilaa. Dansani Mido +-sarjan Lotto-pesualtaassa on saatavilla kaksi eri syvyyttä ja Cappella-allaskaapissa kolme eri väriä.

Tutustu pesualtaisiin

Korkeat allaskaapit ja hyvää säilytystilaa

Ovien takana on hyllytilaa pyyhkeille ja esim. suurille pesuainepulloille. Korkeat allaskaapit ja täysin ulosvedettävä laatikot tarjoavat hyvää säilytystilaa, ja takimmatkin tavarat ovat aina helposti käden ulottuvilla. Laatikoissa ja kaapeissa on pehmeästi sulkeutuva soft close -mekanismi ja niitä voidaan säätää tarpeen mukaan.

Tutustu kylpyhuonekalusteisiin

Laatikoiden valaistus

Tunnelmaa ja järjestystä. Ladattava valaisin on helppo asentaa.

Tutustu laatikoiden valaistus

Muita Dansanin tuotesarjoja
Dansani Mido +-sarjan ohella meillä on monia muita kalustesarjoja ja suihkuratkaisuja eri malli- ja hintaluokissa, jotka täyttävät lähes minkä tahansa tarpeen tai toiveen.

Tutustu muihin kalustesarjoihin

 

Käy näyttelyssämme tutustumassa tuotteisiimme jälleenmyyjäsi luona tai etsi inspiraatiota kylpyhuoneeseen oman tyylisi ja hintatasosi mukaisesti mielenkiintoisista kuvastoistamme.

Etsi jälleenmyyjäTutustu kuvastoihimme

Posliinialtaat

Dansani-posliinialtaat. Altaat poltetaan n. 1220 °C:n lämpötilassa, jossa lasite sulaa ja muodostaa kovan, sileän ja kiiltävän pinnan, joka on helppo puhdistaa.


Kaapin runko

16 mm:n melamiinipinnoitettu kalustelevy. Kaapit toimitetaan kasattuina ja ne sisältävät sekä taustalevyn että asennuskiskot seinäkiinnitykseen. Lasihyllyt 5 mm kiillotetuilla reunoilla kuuluvat vakiona kaikkiin kaappeihin. Korkeaan kaappiin kuuluu lisäksi kaksi puuhyllyä.


Ovet ja etusarjat

Kaikki valkoiset kaapit ovat 18 mm:n kalvopinnoitettua MDF-levyä. Muut värit ovat 19 mm:n melamiinipinnoitettua lastulevyä, jossa on ABS-reunat. Kaikki ovet on varustettu kolmeen suuntaan säädettävillä metallisaranoilla. Ovissa on lisäksi vaimennetut sulkeutumismekanismit, jotka varmistavat, että ovet sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi. Ovellisissa allaskaapeissa on yksi puuhylly.


Laatikot

Pehmeästi sulkeutuvissa laatikoissa on metallilaidat. Laatikostot avautuvat kokonaan ja sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi vaimentimien ansiosta. Laatikot ovat täysin säädettävissä.

Peilit

Kaikki peilit ovat IP44-hyväksyttyjä ja sisältävät kiinnityshelan. Kaikissa peileissä on energiaa säästävät LED valaisimet.


Peilikaapit

Kaikissa peilikaapeissa on vakiona pistorasia ja vaimennetut ovet. Kaappien sivut ovat 16 mm:n melamiinipinnoitettua lastulevyä, pohja- ja kattolevyt ovat alumiininväriset. Peilikaapit ovat IP44- hyväksyttyjä. Kaikissa peilikaapeissa on energiaa säästävät LED valaisimet.


Vetimet

Kaikki ovet ja etusarjat toimitetaan hintaan sisältyvien kromivetimien kanssa.


Asennussarja

Asennussarja ja asennusohjeet sisältyvät aina toimitukseen.


Takuu

Dansani tuntee tuotteensa. Siksi voimme kuluttajalainsäädännön takaamien oikeuksien lisäksi tarjota kylpyhuonekalusteillemme 10 vuoden tuotetakuun.

 

Yleiset takuuehdot
Tuotteemme on valmistettu voimassa olevien harmonisoitujen teollisuusstandardien ja vaatimusten mukaisesti. Puisissa, posliinisissa ja lasisissa pinnoissa esiintyy luontaisia eroja, jotka kuuluvat materiaalin luonteeseen. Niitä ei pidetä Dansanilla tuotevirheinä, mikäli materiaalin laatu ja toleranssit säilyvät muuttumattomina. Takuu edellyttää, että tuote on asennettu sen mukana toimitettujen asennusohjeiden mukaisesti.

Dansani ei vastaa väärästä asennuksesta tai kokoamisesta aiheutuneista vahingoista tai vaurioista. Jos vastoin odotuksia tuotteessa on vikoja tai puutteita, toimita meille asiakirjat ennen asennusta. Vesi- ja sähköliitännät on tehtävä valtuutetun ammattilaisen toimesta voimassa olevien määräysten mukaisesti. Takuu edellyttää, että hoito-ohjeita noudatetaan. Tuotteita ei vaihdeta, jos niitä on hoidettu tai käytetty väärin tai niiden käyttötarkoitusta on muutettu.

Huomaa, että takuu raukeaa ja kosteusvaurioiden riski kasvaa, jos rakenteisiin ja/tai malliin tehdään muutoksia. Suosittelemme lukemaan ja noudattamaan hoito-ohjeita. Käytä vain suositeltuja puhdistusaineita, jotta tuotteet pysyvät kauniina vuosia eteenpäin. Takuu ei kata säännöllistä huoltoa vaativia komponentteja, sillä niitä pidetään kuluvina materiaaleina. Kuluvia materiaaleja ovat mm. ohjaimet, saranat, liukukiskot, vaimentimet, ylivuotokaulukset ja suihkulistat. Takuu ei koske kolmannen osapuolen kustannuksia tai muita kuin Dansanin toimittamia tuotteita. Mahdolliset näihin liittyvät kustannukset kattaa ao. kalusteita koskeva vakuutus tai kuluttajan oma vakuutus.

Før der monteres

Læs venligst monteringsvejledningen omhyggeligt, inden monteringen påbegyndes. Al tilkobling af vand og afløb skal foretages af en autoriseret vvs-installatør. Bemærk, at der er måltolerancer på porcelænsvaske.


vedligeholdelse

Læs altid vedligeholdelsesvejledningen, som følger med møblerne ved levering. Læs altid brugsanvisning og varedeklaration på rengøringsmidler inden anvendelse på møblerne. Rengøringsmidler, som indeholder slibemidler eller syrer, skal undgås. Sørg altid for, at vask og møbler er tørre efter brug. Dette vil lette rengøringen betydeligt, og du undgår eventuelle fugtskader på møblerne.

Generelt

Dansani forbeholder sig ret til produktionsændringer og produktforbedringer. Vi tager forbehold for trykfejl. Specialfremstillede varer eller bearbejdede og monterede varer tages ikke retur.

Asennusmitat löydät hakemalla ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteen sivulla, valitse ”Lue lisää” ja sitten ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusohjeet löydät hakemalla ao. tuotteen sivulta. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusvideot löytyvät tästä.

Hoito-ohjeet löydät etsimällä ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita".

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat hoito-ohjeet.