Dansani Mido + Hyödynnä tila, myös pienessä kylpyhuoneessa

Mido+ on Dansani-laatua ja toimivuutta erityisen suotuisaan hintaan. Suurella valikoimallaan Dansani Mido + tarjoaa toimivalla muotoilullaan ja materiaaleillaan mahdollisuuden hyödyntää tila ja säilytysratkaisut korkealla allaskaapilla, minkä ansiosta se sopii täydellisesti pienen kylpyhuoneen sisustukseen. Kylpyhuonekalusteita on saatavilla kuudessa eri värissä: Voit valita luonnonläheisiä sävyjä puumateriaalien avulla tai selkeämmän ratkaisun matta- tai korkeakiiltopinnoilla. Saat nykyaikaisesti muotoiltuja kalusteita, jotka ovat toimivia, helppohoitoisia ja helppoja pitää puhtaina.

“Value for money” on Dansani Mido + -sarjan keskeinen idea.

Katso Mido+ kuvastoa » Tutustu tuotteisiin »

Hyvää peseytymistilaa pieneen kylpyhuoneeseen

Pesualtaita on pieniä sekä leveys- että syvyyssuunnassa, jolloin ne sopivat hienosti pieneen kylpyhuoneeseen. Samalla saat mahdollisimman paljon työ- ja kaappitilaa. Dansani Mido +-sarjan Lotto ja Amber-pesualtaassa on saatavilla kaksi eri syvyyttä ja Cappella-allaskaapissa kolme eri väriä.

Tutustu pesualtaisiin »

Korkeat allaskaapit ja hyvää säilytystilaa

Ovien takana on hyllytilaa pyyhkeille ja esim. suurille pesuainepulloille. Korkeat allaskaapit ja täysin ulosvedettävä laatikot tarjoavat hyvää säilytystilaa, ja takimmatkin tavarat ovat aina helposti käden ulottuvilla. Laatikoissa ja kaapeissa on pehmeästi sulkeutuva soft close -mekanismi ja niitä voidaan säätää tarpeen mukaan.

Tutustu kylpyhuonekalusteisiin »

Laatikoiden valaistus

Tunnelmaa ja järjestystä. Ladattava valaisin on helppo asentaa.

Tutustu laatikoiden valaistus »

Muita Dansanin tuotesarjoja
Dansani Mido +-sarjan ohella meillä on monia muita kalustesarjoja ja suihkuratkaisuja eri malli- ja hintaluokissa, jotka täyttävät lähes minkä tahansa tarpeen tai toiveen.

Tutustu muihin kalustesarjoihin »

 

Käy näyttelyssämme tutustumassa tuotteisiimme jälleenmyyjäsi luona tai etsi inspiraatiota kylpyhuoneeseen oman tyylisi ja hintatasosi mukaisesti mielenkiintoisista kuvastoistamme.

Etsi jälleenmyyjä »Tutustu kuvastoihimme »

Posliinialtaat

Dansani-posliinialtaat poltetaan n. 1220 °C:n lämpötilassa, jossa lasite sulaa ja muodostaa kovan, sileän ja kiiltävän pinnan, joka on helppo puhdistaa.


Kaapin runko

16 mm:n melamiinipinnoitettu kalustelevy. Kaapit toimitetaan kasattuina ja ne sisältävät sekä taustalevyn että asennuskiskot seinäkiinnitykseen. Lasihyllyt 4 mm kiillotetuilla reunoilla kuuluvat vakiona kaikkiin kaappeihin. Korkeaan kaappiin kuuluu lisäksi yksi puuhylly.


Ovet ja etusarjat

Kaappien 18 mm kalvopäällysteinen MDF-levy mattavalkoisena ja korkeakiiltoisena on R-PET-kalvoa (kierrätyspolyetyleeni), josta 40% on kierrätysmuovia, kun taas muut mallit toimitetaan etuosin 19 mm lastulevystä ABS-reunoin. Kaikki ovet on varustettu kolmeen suuntaan säädettävillä metallisaranoilla. Ovissa on lisäksi vaimennetut sulkeutumismekanismit, jotka varmistavat, että ovet sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi. Ovellisissa allaskaapeissa on yksi puuhylly.

Laatikot

Pehmeästi sulkeutuvissa laatikoissa on metallilaidat. Laatikostot avautuvat kokonaan ja sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi vaimentimien ansiosta. Laatikot ovat täysin säädettävissä.


Peilit

Kaikki peilit ovat IP44-hyväksyttyjä ja sisältävät kiinnityshelan. Peileissä on energiaa säästävät LED valaisimet.


Peilikaapit

Kaikissa peilikaapeissa on vakiona pistorasia ja vaimennetut ovet. Kaappien sivut ovat 16 mm:n melamiinipinnoitettua lastulevyä, pohja- ja kattolevyt ovat alumiininväriset. Peilikaapit ovat IP44-hyväksyttyjä. Peilikaapeissa on energiaa säästävät LED valaisimet.

Energiamerkintä ja tuotetiedot ovat ladattavissa tuotetietokannasta tai tilattavissa painettuna kopiona.

Vetimet

Kaikki ovet ja etusarjat toimitetaan hintaan sisältyvien kromivetimien kanssa.


JOUTSEN YMPÄRISTÖMERKITYT RAKENNUKSET

Mido+ on listattu tietokantaan rakennustarvikkeista, joita voi käyttää pohjoismaisissa Joutsen ympäristömerkityissä rakennuksissa.


Asennussarja

Asennussarja ja asennusohjeet sisältyvät aina toimitukseen.


Takuu

Valmistaja myöntää kylpyhuonekalusteille 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuun, poislukien erikseen takuuehdoissa mainitut kuluvat osat. Pyyhekuivaimille valmistaja myöntää 5 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuun. Takuu ei kata kuluvia osia.

Lisätietoja tuotteiden laadusta ja mittatoleransseista tässä.

 

Før der monteres

Læs venligst monteringsvejledningen omhyggeligt, inden monteringen påbegyndes. Al tilkobling af vand og afløb skal foretages af en autoriseret vvs-installatør. Bemærk, at der er måltolerancer på porcelænsvaske.


vedligeholdelse

Læs altid vedligeholdelsesvejledningen, som følger med møblerne ved levering. Læs altid brugsanvisning og varedeklaration på rengøringsmidler inden anvendelse på møblerne. Rengøringsmidler, som indeholder slibemidler eller syrer, skal undgås. Sørg altid for, at vask og møbler er tørre efter brug. Dette vil lette rengøringen betydeligt, og du undgår eventuelle fugtskader på møblerne.

Generelt

Dansani forbeholder sig ret til produktionsændringer og produktforbedringer. Vi tager forbehold for trykfejl. Specialfremstillede varer eller bearbejdede og monterede varer tages ikke retur.

Asennusmitat löydät hakemalla ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteen sivulla, valitse ”Lue lisää” ja sitten ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusohjeet löydät hakemalla ao. tuotteen sivulta. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusvideot löytyvät tästä.

Hoito-ohjeet löydät etsimällä ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita".

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat hoito-ohjeet.