Mikään ei ole mukavampaa kuin herätä aamulla lämpimään suihkuun ja antaa puhtaan veden huuhtoa yöunet mennessään. Sitten illalla on vuoro pulahtaa lämpimään kylpyyn ja antaa sen rentouttaa ja rauhoittaa. Dansani tarjoaa muutakin kuin vain kylpyhuone kalusteita: Myös suihkukaapit, -seinät ja -nurkat kuuluvat valikoimaan. Valitsemalla suihkuseinämme tai -syvennyksemme saat kokonaisvaltaisen tilan, jossa suihku sulautuu osaksi kylpyhuoneen sisustusta ja kokoa.

Vaikka kylpyhuoneesi ei olisikaan suuri, sisustusmahdollisuuksia on paljon ja tilaa riittää vielä sinulle itsellesikin.

Tutustu Match-sarjaan, johon kuuluu seitsemän perusmallia, tai XXL-sarjaan, johon kuuluvat mallit Classic ja Deluxe. Suihkukaapit ja -nurkkaukset tarjoavat useita mahdollisuuksia koon, muotoilun ja hinnan suhteen.

Dansani Match -suihku

Kokoa omaan kylpyhuoneeseesi sopiva suihkuratkaisu

Lisätietoja tästä »

Dansani XXL -suihku

Suuret helppokäyttöiset ja kätevät liukuovet

Lisätietoja tästä »

Suihkukaappien lasi ei ole vain lasia

Kaikki Dansanin suihkukaapit ja nurkkaukset valmistetaan karkaistusta lasista, joka on 5-6 kertaa tavallista lasia vahvempaa. Se on turvallista myös silloin, kun se kaikesta huolimatta sattuisi rikkoutumaan. Karkaistu lasi nimittäin rikkoutuu tuhansiksi vaarattomiksi murusiksi, kun taas tavallinen lasi viiltävän teräviksi sirpaleiksi.

 

 

 

Kun suihkuovi on kirkasta lasia, se on helppo sovittaa yhteen muun kylpyhuoneen tyylin ja tunnelman kanssa.

Suihkukaappi kirkasta lasia »

Huurrelasi tekee suihkunurkkauksesta osittain läpinäkymättömän, se päästää valon läpi mutta suojaa suihkussa olijan. Valikoituja suihkumalleja on saatavilla sekä kirkkaina että huurrelasisina.

Huurrelasiset suihkukaapit »

EasyCare tekee puhdistuksesta helppoa

Dansanin suihkukaapit ja-nurkkaukset on helppo puhdistaa ja lasipinta pysyy kauniina ja kirkkaana.
EasyCare on saksalainen, ympäristöä säästävä tuote, jonka riippumaton laboratorio SGS Institut Fresenius on sertifioinut OECD Guideline 2009:n mukaisesti. Kaikissa Dansani suihkukalusteissa on vakiovarusteena kestävä ja ympäristöystävällinen EasyCare-käsittely, joka estää lian ja kalkkitahrojen kertymisen jopa 30.000 kuivauskerran jälkeenkin. Riittää, että lasi kuivataan pehmeällä liinalla käytön jälkeen, niin se näyttää yhtä upealta vielä vuosienkin päästä.

Valitse optimaalinen suihkuratkaisu

Meillä on juuri omaan kylpyhuoneeseesi sopivan kokoinen suihkukaappi tai -syvennys, huoneen koosta riippumatta.

Tilaa suihkunurkkaukselle pieneen kylpyhuoneeseen

On mukavaa, kun suihkun alla on tilaa liikkua ihanan lämpimässä vedessä. Pienessä kylpyhuoneessa kannattaa suosia sisäänpäin taittuvia suihkuovia. Ne säästävät tilaa silloin, kun suihku ei ole käytössä. Näin ratkaiset myös lattian vesilätäkköjen ongelman: Vesiroiskeet pysyvät märällä alueella, ja voit myös hyödyntää lattia-alaa, kun ovet taittuvat sisäänpäin.

Tutustu pienen tilan suihkuratkaisuihin »

 

Suihkut koko perheelle

Kuulostaa varmasti tutulta...suihkusta käydään kiistaa aamuisin, kun koko perhe valmistautuu päivään samaan aikaan. Annamme sinulle tässä inspiraatiota suuren kylpyhuoneen sisustukseen.

Tutustu suuren kylpyhuoneen suihkuihin »

Hyödynnä tila parhaiten

Dansanin valikoimista löytyvät laadukkaat suihkukaapit, -seinät ja -nurkat, joiden avulla hyödynnät kylpyhuoneesi neliöt ja tilan tehokkaasti.

Sijoittelu

Kylpyhuoneen muodosta huolimatta suihkulle löytyy aina hyvä paikka.

Suihkunurkat

Erityisesti huoneen kulmaan suunniteltu ratkaisu.

Tutustu suihkunurkkiin »

Suihkusyvennykset

Yksi tai kaksi suihkuovea kahden seinän väliin.

Tutustu suihkunurkkauksiin »

Suihkuseinät

Kiinteä seinä, jota voidaan käyttää kolmantena seinänä.

Tutustu suihkuseiniin »

Kylpyammeseinä

Seinä kylpyammeen eteen, jolloin voit käyttää kylpyammetta suihkuna.

Tutustu kylpyammeseiniin »

Keskellä seinää

Tässä ratkaisussa ei vaadita, että kylpyhuoneessa on vapaata nurkkaa.

Tutustu keskellä seinää oleviin malleihin »

Ovityypit

Kylpyhuoneen sisustustavasta riippuen kaikilla suihkukaapeilla, -seinillä ja -nurkilla omat etunsa.

Kääntöovi

Avautuu ulos- tai sisäänpäin ja antaa hyvää lattiatilaa. Kaksi kääntöovea toisiinsa liittämällä saadaan suihkunurkkaus.

Tutustu kääntöoviin »

Taitto-ovet

Tuovat lisätilaa huoneeseen, voidaan taittaa kokoon käytön jälkeen. Kylpyhuone voidaan kalustaa aivan suihkuseinään asti. Kaksi taitto-ovea toisiinsa liittämällä saadaan suihkunurkkaus.

Tutustu taitto-oviin »

Liukuovi

Liukuu sivulle eikä vie tilaa huoneesta.

Tutustu liukuoviin »

Kiinteä suihkuseinä

Kylpyhuone voidaan kalustaa aivan suihkuseinään asti. Myös kiinteistä suihkuseinistä voi rakentaa suihkunurkkauksen jättämällä seinien väliin aukon.

Tutustu kiinteisiin suihkuseiniin »

Kaariovi

Avautuu sisään- tai ulospäin. Kaariratkaisu säästää tilaa huoneesta. Kaksi kaariovea toisiinsa liittämällä saadaan suihkunurkkaus.

Tutustu kaarioviin »

Suihkuovi suihkuverhon sijaan

Suihkuovella on monia etuja: Se tarjoaa ylellisen suihkukokemuksen riippumatta kylpyhuoneen koosta. Kahden seinän väliin rakennettava suihkunurkkaus on todella helppo ratkaisu.

Suihkuovi voi luoda aivan uuden ulottuvuuden kylpyhuoneeseesi. Se on myös tyylikäs ja helppohoitoinen ratkaisu. Kirkas lasipinta on myös kaunis katsella eikä se vie turhaa valoa tai tilaa kylpyhuoneesta.

Harkittuja yksityiskohtia

Suihkukaappien toimivuus on harkittu jokaista yksityiskohtaa myöten. Saat vakaan ja toimivan ratkaisun, josta on sinulle iloa vuosiksi eteenpäin.

  • Magneettilistan ansiosta suihkuovet sulkeutuvat tiiviisti.
  • Lattiaprofiilisarja lukitsee vesiroiskeet ja johtavat veden suihkualueelle, joten sen ulkopuolella on vähemmän vettä.
  • Lattiahelat kiinteälle suihkuseinälle antavat leijuvan vaikutelman.
  • Tiivistelista on ihanteellinen ratkaisu kaadolla varustetuille lattioille ja estävät veden tunkeutumista suihkuseinän alta.
  • Vakiona toimitus sisältää nuppivetimet, mutta voit myös valita muun vetimen.
  • Tukitangot suihkuovien vakauttamiseen.
  • Säätökiilat epätasaiselle lattiapinnalle.
  • Levennysprofiililla voit lisätä asennusmittaa 20 mm.

Tutustu suihkun lisävarusteisiin »

Viimeistele suihkukokemus

Suihkukaappien ja -nurkkausten ylellisten lisävarusteiden ansiosta arki on vieläkin ihanampi kokemus. Valikoitujen suihkukaappien seinään voi ripustaa suoraan esim. lastan mukaan tulevalla koukun ansiosta, suihkuhyllyn sampoota varten tai kätevän pyyhekoukun käden ulottuville.

Tutustu suurempaan määrään suihkun lisävarusteita »

Tower-hylly

Yksinkertaisen hienostunut suihkuhylly sisältää 5 siirrettävää hyllyä. Hylly on helppo yhdistää Match-oven kanssa ja se pitää kaikki peseytymistarvikkeet järjestyksessä. Valitse vain 10 cm lyhyempi ovi, jotta saat hyllylle tilan. Hylly on käännettävissä.
Mitat: 200 x 10 x 10 cm

Tower »

Lämpimiä pyyhkeitä aina saatavilla

Sähköinen pyyhekuivain kuivattaa pyyhkeet nopeasti ja jättää ne miellyttävän lämpimiksi seuraavaan peseytymiskertaan.ja lisää hyvinvoinnin tunnetta. Ajastimen avulla voit määritellä milloin ja kuinka kauan pyyhkeet saavat kuivua. Näin varmistat, että sinulla on aina lämpimiä ja kuivia pyyhkeitä kun tarvitset. Samalla säästät ympäristöä, sillä pyyhekuivaimen ei kuulu olla toiminnassa jatkuvasti.

Tutustu pyyhekuivaimiin »