Sisustuskohteena kylpyhuoneen vino katto ja ahtaat nurkat

Voit unohtaa väitteet, joiden mukaan kylpyhuoneen vino katto on ongelma ja vaikeuttaa sisustusta. Monissa kalustesarjoissamme voit hyödyntää jokaisen senttimetrin epäsymmetrisillä ratkaisuilla ja mittoihin leikatuin pöytätasoin.

Sopiva allas vinon katon alle

Valituissa allasmalleissa saat vapauden hyödyntää tilan mahdollisuudet ja valita epäsymmetrisiä ratkaisuja, joissa allas on sijoitettu vasemmalle tai oikealle puolelle, joka on hyvä ratkaisu matalamman seinän kohdalla. Näin voit seistä suorana altaan ja peilin edessä ja vinon seinän alla on tilaa pöytätasolle ja kaikille välttämättömille tavaroille.

Valittavanasi on monta eri vakiokokoa. Jos tarvitset erikoisratkaisun, monia sarjojamme malleja, materiaaleja ja kokoja voidaan muuttaa oman kylpyhuoneesi vaatimusten mukaan.

Tutustu epäsymmetrisiin altaisiin »

Seiso vapaasti pystyssä peilin edessä vinosta seinästä huolimatta

Peilin ei tarvitse noudatella altaan mittoja. Löydät peiliratkaisuistamme juuri sopivan omaan kylpyhuoneeseesi: Peilin ja altaan ei tarvitse olla yhtä leveitä. Erityisesti kylpyhuoneen vino katto luo tilanteen, jossa voit tilanpuutteen vuoksi sijoittaa lyhyemmän peilin altaan yläpuolelle. Valikoimissamme on erileyvisiä ja korkuisia pyöreitä ja nelikulmaisia peilejä. Myös valaistuksessa on valinnanvaraa.

Tutustu peileihin ja peilikaappeihin »

Luo tunnelmaa ja hyödynnä tila kauniilla hyllyillä

Viimeistele kylpyhuoneesi tyyli kätevillä hyllyillä, joissa pidät usein tarvitsemasi tavarat aina käden ulottuvilla. Sijoita ne peilin viereen ja hyödynnä vinon seinän alainen tila täysimääräisesti. Voit valita eripituisia hyllyjä ja kiinnittää ne seinän tai peilin muodon mukaisesti.

Tutustu hyllyihin »

Sisusta luovasti ja lisää säilytystilaa

Tutustu moniin eri sisustusmahdollisuuksiin, kun kyseessä on kylpyhuoneen vino katto tai ahdas nurkka.

Tässä yläkaappi ei ole enää pelkkä yläkaappi. Se voidaan asentaa kätevästi vinon seinän alle, jossa syvä kaappi näyttäisi kömpelöltä tai rajoittaisi tilankäyttöä. Kiinnitä ne seinälle ilmavasti tai sijoita ne tiiviisti vierekkäin ja viimeistele pöytätasolla.

Jos Wc-istuin on laatikoiden avaamisen tiellä, voit yhdistää laatikot hienostuneen kevyeen avoimeen laskutilaan, jossa voit säilyttää pyykkejä tai pyyhkeitä.

Tutustu ylä- ja alakaappeihin »

Mittoihin mukautetut pöytätasot ahtaisiin nurkkiin

Pöytätasoratkaisun avulla voit sisustaa luovasti ja hyödyntää kylpyhuoneen muoto sen antamatta rajoittaa. Kylpyhuoneen vino katto antaa mahdollisuuden hyödyntää tilaa tilan esim. seinästä seinää -ratkaisulla. Voit myös sijoittaa pöytätason seinäsyvennykseen tai ahtaaseen nurkkaan.

Tutustu pöutätasoihin »