Rauhallisempia aamuja kaksoisaltaan äärellä

Halusitpa pienemmän tai suuremman päivityksen kylpyhuoneeseesi, meillä on juuri sopiva ratkaisu sinulle. Kaksoisaltaan ansiosta kylpyhuoneeseen mahtuu useampi perheenjäsen samaan aikaan. Näin saatte lisää kaivattua kiireetöntä aamuaikaa. Kun kylpyhuoneessa on kaksoisallas, voitte istua aamupöydässä pidempään ennen kuin lähdette tahoillenne.

Tutustu tuotteisiin »

Kaksoisallas voi olla yksi mahdollinen ratkaisu

Kaksoisaltaan asennus on helppoa. Kaksoisallas säästää myös tilaa verrattuna kahteen yksittäiseen altaaseen. Kaksoisallas ei välttämättä tarkoita, että kylpyhuonetta on pakko laajentaa. Kaksoisaltaan voi nimittäin saada jopa 100 cm levyisenä. Dansanilla on suuri valikoima erimallisia kylpyhuoneen kaksoisaltaita.

Kaksoisallas tuo kylpyhuoneeseen uutta ilmettä ja uusia muotoja

Joustavuus on avainsanojamme, kun pohdimme uusia ratkaisuja kylpyhuoneen sisustukseen. Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman paljon vaihtoehtoja. Dansani on kylpyhuoneiden asiantuntija, ja tuotteemme on valmistettu kestävistä laatumateriaaleista. Ne pysyvät käytössä kauniina vuosienkin jälkeen. Kauniilla ja toiminnallisella kaksoisaltaalla ja allaskaapilla saat kylpyhuoneeseesi täysin uutta ilmettä ja tyylikkyyttä.

Suurelle perheelle tai paljon omaa tilaa toivovalle on tarjolla ainutlaatuinan 160 cm leveä posliininen kaksoisallas. Se on ihanteellinen kaksoisallasratkaisu uuteen kylpyhuoneeseen. Laatikoita ja kaappeja on saatavilla eri väreissä ja pintaan voi valita niin minimalistisia sävyjä kuin tunnelmallisen puukuvioinnin. Kaikissa laatikoissa on tilankäyttöä optimoivat kätevät tarjottimet sekä sisäänrakennetut vaimentimet, joiden ansiosta laatikon sulkeutuvat pehmeästi.

Kylpyhuoneen kaksoisallas

Voit valita vapaasti monista eri materiaaleista, joilla kullakin on omat etunsa:

Aito saniteettiposliini

Kestävä ja helposti puhdistettava pinta, joka näyttää kauniilta vielä vuosienkin käytön jälkeen. Altaissa on pehmeästi pyöristetyt reunat ja linjat. Huomaa, että aidossa saniteettiposliinissa on paljon kestävämpi pinta kuin perinteisesti käytetyssä posliinissa.

Lasi

Lasiallas on helppo puhdistaa normaaleilla puhdistusaineilla. Lasiallas on valkolakattu alta, mikä tekee al-taasta kristallinkirkkaan.

Solid surface -materiaali

Huippuohuessa solid surface -materiaalissa on valkoinen mattapinta. Ulkopuolelta huomattavan kapeat ja terävät linjat ovat sisäpuolelta pehmeitä ja helposti puhdistettavia. Ohut muotoilu edellyttää, että allas ja taso tuetaan kaapilla koko leveydeltään.

Silestone®

Silestone® tuntuu ja näyttää luonnonkiveltä, ja 93 % materiaalista onkin luonnonkvartsia. Siihen on sekoitettu hartsia ja väriaineita ja näin luotu Calidris-sarjan Unique-pesualtaiden ainutlaatuinen design. Nerokkaalla Silestone®-materiaalilla on kauniin ulkomuotonsa ohella muitakin hienoja ominaisuuksia: Se on paitsi erittäin vahva, naarmunkestävä, lian- ja haponkestävä, myös hygieeninen ja helppohoitoinen.