Soft Jupiter-valaisin ø 8 cm, peilille ja peilikaapille, säädettävä, kromi

Tuotenro: 190303880
Sarja: Calidris-Luna-You

Sarja: Calidris-Luna-You

Soft Jupiter-valaisin ø 8 cm, peilille ja peilikaapille, säädettävä, kromi

Tuotenro: 190303880

Kokeile suunnittelutyökaluamme ja mukauta tuotetta tarpeidesi mukaisesti. Valitse seuraavista mukautusmahdollisuuksista:

Väri


{{step.name}}

Priser

Valgte variant: {{priceResponseModel.Required.ExternalRef}}
{{priceResponseModel.Required.Name}}
({{priceResponseModel.Required.Price}} {{priceResponseModel.Required.Currency}})
Tilvalg
- {{option.Name}} ({{option.Price}} {{priceResponseModel.Currency}})
Total: {{priceResponseModel.TotalSum}} {{priceResponseModel.Currency}}

Jupiter LED-lamppu on kuin pieni taideteos peiliratkaisuusi. Muotoilunsa lisäksi siinä on käteviä toimintoja: Voit peilin valonohjauspaneelista säätää lamppujen valon kirkkautta ja väriä. Lamppua on saatavilla sekä riippu- että kattovalaisimena ja monissa väreissä.

Lamppujen avulla et luo pelkästään yhtenäisyyttä kalusteiden ja huoneen välillä, vaan luot samalla myös yhtenäisen kokonaisuuden.

Valo vaikuttaa terveytemme ja hyvinvointimme ohella todistetusti myös elämänlaatuumme. Siksi kodin valaisinten valinnassa on syytä olla kriittinen ja laatutietoinen. Keinovalo ei aina ole hyvää valoa.

Kannattaa etsiä miellyttävää päivänvaloa muistuttavaa valaistusta, jotta materiaalien ja ihon väri toistuvat mahdollisimman luonnollisesti.

Kun hankit valaisimet Dansanilta, sinun ei tarvitse kantaa huolta valon laadusta ja väristä. Voit olla varma, että valaisimen valo on tasaista ja se toistaa värit oikein riippumatta sen mallista tai sijoittelusta.
Kaikissa kylpyhuonevalaisimissamme on märkätiloihin tarkoitettu IP44-hyväksyntä.

HUOMIO! Tämä lamppu on kytkettävä johonkin peilistämme tai peilikaappiimme valonsäädöllä toimiakseen, koska siinä ei ole LED-ohjainta.

Tekniset tiedot

Korkeus:

2,2 cm

Leveys:

8 cm

Syvyys/paksuus:

8 cm

Väri:

Kromia

Kelvin:

2100-6500K

Kevyt erittely:

5,6W LED

Energialuokka:

E

Tyyppi:

12V valonohjauksella

Katkaisija:

Ilman katkaisija

IP luokka:

IP44

Lumen:

679

RA:

90

Tullimaksu:

9405423190

Tullimaksu NO:

94054200

VVS nummer:

790111704

DB määrä:

1960378

Korkeus pakkaus:

5 cm

Leveys pakkaus:

9 cm

Syvyys pakkaus:

14 cm

Nettopaino:

220 g

Bruttopaino:

261 g

:

CN

EAN:

5711112600273

Isometri

Download

Soft Jupiter-valaisin ø 8 cm, peilille ja peilikaapille, säädettävä, kromi

Download

Sähkölaitteita koskevat ohjeet

Download

Asennusohje

Download

Hoito-ohjeet

Download

LED: valaistus

Kun ostat valaisimet Dansanilta, sinun ei tarvitse kantaa huolta valon laadusta ja väristä. LED-lamppumme on valikoitu tarkasti. Voit olla varma, että ne antavat tasaista valoa, joka toistaa värit oikein riippumatta lampun mallista tai sijainnista.

RA-indeksi

Ra-indeksillä ilmaistaa valon kykyä toistaa värejä oikein ja luonnollisesti. Se on tärkeä seikka esim. meikatessa, partaa ajaessa sekä eroteltaessa tummansinisiä ja mustia vaatteita toisistaan. Mitä korkeampi Ra-indeksi, sitä parempi värintoistokyky. Päivänvalon Ra-indeksi on 100.

Kelvin

Kelvin on valon värilämpötilan mittayksikkö, ja Kelvin-asteiden määrällä ilmaistaan valon väriä. Auringon Kelvin-luku (K) on noin 6500, kynttilänliekin noin 2700

Watti

Watti (W) on tehon fyysinen mittayksikkö. Teho on yksi watti, kun voimakone tuottaa tai kuormakone kuluttaa joulen energiaa sekunnissa. siis 1 W= 1J/s. Se voidaan laskea myös volttien ja ampeerien tuloksella; 1 W = 1 V * 1 A. Watti on SI-yksikkö ja sen on keksinyt James Watt.

IP-luokitus

IP (Ingress Protection) kertoo tuotteen kyvystä kestää vettä ja vierasesineitä. Ensimmäinen numero kertoo kiinteiden vierasesineiden sietokyvystä (pöly) ja toinen vedensietokyvystä.

Samankaltaisia ​​tuotteita