Muokkaa kylpyhuoneesi ja tee siitä persoonallinen.

Luna, YOU ja Calidris sarjoilla saat vapauden ja mahdollisuuksia sisustaa kylpyhuoneesi juuri siten kuin itsellesi parhaiten sopii. Voit mukauttaa kalusteita mittojen mukaan, valita haluamasi värin, altaat ja peilit sekä kaikki upeat lisävarusteet, joista muodostuu haluamasi kokonaisuus.

Tee kylpyhuoneestasi ainutlaatuinen omalla värilläsi.

Ei ole mikään ongelma, jos olet rakastunut sammaleenvihreään väriin, joka olisi samanvärinen kuin lattia tai jos haluat valita kaikkiin kalusteisiin upean yönsinisen värin. Dansani-kalusteet voidaan toimittaa juuri siinä värissä kuin haluat. Romanttinen, minimalistinen, tai dramaattinen ja maskuliininen? Ja tämä ei koske pelkästään kalusteita, vaan myös lisätarvikkeita, kuten jakkaroita, peilin kehyksiä ja hyllyjä. Leiki väreillä ja luo kylpyhuoneeseen omaa ilmettä!

Katso kalusteet ja lisätarvikkeet väreissä »

Vihreä on lempeä silmille.

Dansani YOU Classic -sarjan klassisen vihreän ja kauniiden messinkisten yksityiskohtien yhdistelmä tekee kylpyhuoneesta ylellisen hyvinvoinnin keitaan. Kalusteet, allas ja pöytätaso muodostavat syvennykseen räätälöidyn kokonaisuuden.

Huomaa kätevät yläkaapit, jossa säilyvät niin hammasharjat kuin ihonhoitotuotteet ja jossa ne ovat aina käden ulottuvilla, mutta eivät ikävästi näkyvillä.

Runsas valikoima käteviä ja kauniita yksityiskohtia, jotka saavat hyvälle tuulelle.

Räätälöity ja täydellisesti muotoiltu kylpyhuone mittatilausaltaiden ja tasojen avulla.

Tiesitkö että pesualtaamme ja tasomme voidaan valmistaa myös mittatilauksena ja voidaan siksi sopeuttaa sinun omiin tarpeisiisi omassa kylpyhuoneessasi. Dansani Luna tasojen reunat voidaan leikata sopiviksi kaikkiin erikoisiin muotoihin.

Calidris sarjastamme löydät korkealaatuisia altaita hienostuneella muotoilulla, jossa sekä altaat että pöytätasot voidaan räätälöidä omaan kylpyhuoneeseesi sopivaksi.
Valitse oman makusi mukaan – tarjolla on pehmeitä, pyöreitä muotoja, sekä yksinkertaisia ja teräviä muotoja. Materiaalivalikoima on laaja, paljon pinnan yksityiskohtia sisältävästä Silestonesta rauhalliseen mattalasiseen Formiin. Shapen pinta on samettinen solid surface ja tason päälle asennettavat altaat ovat italialaista, aina suosittua posliinia.

Katso lisää Dansani Calidris sarjasta »

Tilauslomakkeet Dansani Calidris mittatilaustuotteille »

Shape - solid surface, mattavalkoinen

Unique - Silestone®, Bianco Zeus

Unique - Silestone®, Eternal Statuario

Unique - Silestone®, Desert Silver

Form - lasi, saatavissa useissa väreissä

Unique - Silestone®, Calypso

Unique - Silestone®, Charcoal Soapstone

Unique - Silestone®, Eternal Marquina

Minore

Dansani YOU ja Luna sarjoissa voit myös valita mittatilauspesualtaita. Kaunis solid surface Minore allas on saatavissa erikoismitoissa 240cm leveyteen asti.

Katso Minore allas »

Tilauslomake Minore altaalle »

Ylivoimainen yleisilme seinästä seinään mittatilausratkaisuilla.

Dansani Luna sarjasta saat myös kauniita laminoituja tasoja. Lunassa olemme yhdistäneet kaksi laatikostoa ja pöytälevyt ja saaneet kätevän seinästä seinään -ratkaisun. Tehokas keino hyödyntää koko tila, leveys ja syvyys optimaalisesti.

 

Luo rauhaa pienempään tilaan räätälöidyllä seinästä seinään -ratkaisulla: Keksi luovia ratkaisuja vinokattojen alle ja harkitse esim. avointa penkkiä kuten tässä. Suuri peili tekee huoneesta suuremman, ja kaunis tasoallas pehmeine linjoineen tekee kylpyhuoneesta ainutlaatuisen kauniin.