Kylpyhuone täynnä persoonallisuutta ja särmää

Onko unelmissasi ollut aina uusi kylpyhuone ja sen suunnittelu aivan alusta asti? Valita ja yhdistellä oikeita elementtejä, jotka ovat oman makusi mukaisia ja kertovat tarkasti siitä kuka ja millainen olet? Tässä inspiraatiota unelmiesi toteuttamiseen.

Yhdistele ja löydä oma tyylisi

Leiki mahdollisuuksilla, koska kylpyhuone tarjoaa runsaasti valinnanvaraa suunnittelun ja sisustuksen suhteen. Se ei päde vain suuriin elementteihin kuten kaappeihin, altaisiin, pöytätasoihin ja valaistukseen vaan myös pienimpiin yksityiskohtiin kuten vetimiin, jalkoihin ja hyllyihin. Tutustu rauhassa ja kokeile yhdistellä ja sekoittaa erilaisia tyylejä ja ilmaisuja. Vain mielikuvitus asettaa rajat: Voit luoda kylpyhuoneen, joka sopii omaan persoonallisuuteesi ja tyyliisi.

Persoonallisuutta ja särmää sisustukseen rohkeilla materiaaleilla

Kylpyhuone voi muuttua ilmeeltään ja tyyliltään uskomattoman paljon eri väri- ja materiaalivalinnoilla. Niissä myös on valtava valinnanvara.

Jos pidät klassisen valkoisista pinnoista, se ei tarkoita, ettetkö voisi myös hiukan leikkiä. Valkoinen kaareva uritettu etuosa piristä perinteistä ilmettä vintage-tyylillään. Entä miltä kuulostaisi rohkea, korkeakiiltoinen valkoinen pinta, joka huokuu modernia kaupunkilaiselämää?

Tutustu valkoisiin kalusteisiin »

 

Jos kaipaat ”elävämpiä” materiaaleja, kylpyhuone sopii hyvin luonnonläheisille puupinnoille. Valitse vaaleita, pohjoismaisia puunsävyjä, kuten ajopuuta, tammea tai jalavaa, kun kaipaat kylpyhuoneeseesi valoisaa skandinaavista tyyliä. Kullan- ja punaruskean sävyinen pähkinäpuu, ruskea tammi ja saarnenharmaa tuovat tunnelmaa ja lämpöä. Täysin tummat puuvärit kuten tumma ja musta tammi ilmaisevat klassista eleganssia ja varmaotteista tyyliä.

Voit myös sekoitella kylmiä valkoisia värejä ja lämpimiä puun värejä ja luoda modernin ilmeen ja luonnonläheisen tunnelman.

Puunväriset kalusteet »

 

Lisää väriä kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone saa lisää persoonallisuutta, kun käytät värejä poikkeavalla tavalla. Värit vaikuttavat aisteihimme ja tilakokemukseemme. Niillä voi olla rauhoittava tai piristävä tai aivan päinvastainenkin vaikutus. Siksi on tärkeää, että valitset juuri itsellesi sopivat värit, jotta voit pitää kylpyhuonekalusteesi monia vuosia. Valitse valikoiduista trendikkäistä inspiraatioväreistä tai seuraa omaa makuasi ja valitse täsmälleen sellainen väri kuin haluat.

Tutustu värikkäisiin kalusteisiin »

Vetimet määräävät kylpyhuoneesi lopullisen ilmeen

Vedin tai integroitu vedin ratkaisee kylpyhuoneesi tyylin. Siksi vedinten valinta on tärkeä päätös. Tässä on vielä yksi mahdollisuus muuttaa kylpyhuone persoonallisemmaksi. Luo upeita kontrasteja suurella vedinten valikoimalla, jossa muotoja ja värejä on runsain määrin. Voit valita myös vetimettömät push open -laatikot, jotka avautuvat kevyellä painalluksella. Voit myös valita kaapit, joissa on hienostunut integroitu kahvareuna, joka jatkuu koko etuosan leveydeltä ja kääntyy ylöspäin, jotta siihen ei kertyisi vettä ja likaa.

Jos kalusteesi ovat edelleen hyvässä kunnossa ja haluat vain hiukan päivittää niitä, voi pelkkä vedinten vaihtokin riittää. Jo se saa aikaan suuren muutoksen. Varmista vain, että reikien etäisyys on sama kuin uusissa vetimissä.

Tutustu vetimiin »