Ajatonta tyylikkyyttä

Pohjoismaisen muotoilun klassiset piirteet näkyvät jokaisessa yksityiskohdassa ja muodostavat ajattoman hienostuneen tyylin. Etuosat korostavat laatikoiden hienostunutta tyyliä. Kehystyksen lisäksi voit valita kalusteisiin sopivat tukijalat. Voit vahvistaa tyyliä valitsemalla juuri sellaisen värin kuin haluat sekä sileän tai kehystetyn etuosan. Kaapit voidaan lisäksi ripustaa seinälle, jolloin saat lisää vapaata lattiatilaa.

Suunniteltu kaikkiin mittoihin

Dansani YOU - kalustemaailma sopii täydellisesti niin pieneen kuin suureenkin tilaan. Voit hyödyntää tilan maksimaalisesti kätevän kokoisilla elementeillä ja sisustaa kylpyhuoneen käytännöllisesti ja samalla ylellisesti.

Suuri valikoima kalusteita ja tarvikkeita vapauttaa ajattelemaan uudella tavalla, ja lopputulos on täydellinen. Tarpeen ja lattiatilan mukaan voit varustaa kalusteet kauniilla tukijaloilla tai ripustaa ne seinälle. Mielikuvitus valloilleen - Classic leikittelee valolla ja tuo mahdollisuuden hyödyntää kulmia.

Katso kuvastoa »

"Rakastan klassista muotoilua, rakastan joogaa ja hyvää ruokaa, rakastan puutarhaani, rakastan kotiani. Olen jo niin vanha, että tiedän mistä pidän. Etsin korkeaa laatua elämäni kaikille alueille. Ostan vain laadukkaita ja ajattomia esineitä, muu ei kelpaa."

Sofia, Classic YOU