Uutiset 2024

Uusi Bubble valaisin ei ole vain kaunis, mutta se on myös säädettävissä kaikkiin suuntiin.

Uusi musta kehys ei vain luo terävää muotoilua kylpyhuoneeseen, mutta se aikaansaa myös mukavan johdonmukaisuuden. Kaunis Illumi hylly ja suihkuovet mustalla profiililla jatkavat tätä samaa linjaa.

Tutustu myös uutuuteen, jossa musta runko edessä kehystää kalustetta ja lisää huoneeseen ylimääräisen ulottuvuuden. Toinen uutuus on tyylikäs ja kaunis Refined pyyheteline jaloilla.

Dansani Luna - kalusteita kaiken kokoisiin ja muotoisiin kylpyhuoneisiin

Älä anna kapeiden kulmien, matalien seinien, syvennysten tai pienten tilojen rajoittaa. Dansani Luna antaa mahdollisuuden hyödyntää kylpyhuoneen joka sentin koosta tai muodosta riippumatta. Laajan altaiden, peilien, kaappien ja erikoisratkaisujen valikoiman ansiosta voit vapaasti leikkiä koko kylpyhuoneesi tyylillä ja sisustuksella.

Pisteenä i:n päälle Dansani Luna antaa mahdollisuuden lisämukavuuteen suuren ja hienon lisävarustevalikoimansa ansiosta, joka kauneutensa lisäksi helpottaa arkea kylpyhuoneessa.

Katso kuvastoa »Tutustu tuotteisiin »

Mikä pesuallas sopii sinulle?

Kokovalettu ja kätevä vai veistoksellinen ja vapaasti seisova?
Modernit pesualtaat puhuttelevat kaikkia aisteja. Dansani Luna -sarjan pesualtaiden muoto, tyyli ja materiaalit vaihtelevat suuresti. Eri standardikokoja on paljon, ja allasratkaisuja löytyy aina 275 cm pituuteen saakka.

Tutustu pesualtaisiin »

Allaskaapin valinta

Dansani Luna allaskaapit sopivat kaikkiin tiloihin ja tarpeisiin. Jos tarvitset laajan pesutupaa koko perheelle, voit valita kaappiratkaisun kahdella tai useammalla laatikolla. Jos tarvitset tilaa vain lyhyelle altaalle, voit valita erityiskorkean allaskaapin ja hyödyntää seinätilaa altaan alla. Kapeassa kylpyhuoneessa voit asettaa lattiatilan etusijalle valitsemalla kapean allaskaapin.

Tutustu pesualtaisiin »

 

Persoonallisempi kylpyhuone

Leiki mahdollisuuksilla ja väreillä. Luna-sarja antaa paljon valinnanvaraa. Se kruunaa kokonaisuuden myös pintarakenteiden, värien ja kahvojen osalta ja tekee kylpyhuoneesta persoonallisen ja itsesi näköisen. Voit valita erivärisiä tai eri materiaalista valmistettuja pintoja ja yhdistää niihin kauniit integroidut vetimet, erikokoiset tyylikkäät vetimet tai kokonaan vetimetön push open -ratkaisu.

Tutustu pintoihin ja väreihin »Tutustu vetimet »

 

Väriä kylpyhuoneeseen oman valintasi mukaan

Jos haluat lisätä kylpyhuoneen persoonallisuutta perinteistä poikkeavalla tavalla, ovat värit yksi hyvä vaihtoehto. Dansani Luna -sarjasta löytyy juuri haluamasi matta pinta monien vakiovärien NCS- ja RAL-valikoimasta. Se maksaa ainoastaan aloitusmaksun, joka maksetaan vain kerran väriä kohti tilausmäärästä riippumatta.

Tutustu kalusteisiin omavalintaisella värillä »

Valitse oikea peiliratkaisu

Dansani Luna -sarjassa peili ei ole pelkkä peili. Peilimme ja peilikaappimme ovat harkittuja ja Toimivia ratkaisuja LED-valoineen tai -valaisimineen. Saat hyvää työvaloa sivuilta päin ja epäsuoraa valoa seinään ja kattoon. Tällöin kontrasteja on vähemmän ja voit keskittyä helpommin yksityiskohtiin esim. meikatessa tai partaa ajaessa.

Kaikissa peilikaapeissa on kaksipuoleiset peiliovet, jolloin voit peilata itseäsi kaikista suunnista. Lisävarusteiden avulla käyttäjäkokemus paranee vielä entisestään. Peileistä löytyy nelikulmaisia, korkeita ja pinnaltaan suuria tai monen kokoisia pyöreitä peilejä. Kaikkiin peileihin on saatavilla lämpöelementti, joka vähentää peilin höyrystymistä.

Useimmat Dansani Luna -peilit ja peilikaapit on varustettu sisäänrakennetulla valonohjauksella, jonka avulla voit itse säätää valon väriä ja kirkkautta.

tutustu peiliratkaisu »

Hyvää valoa vuorokauden ympäri

Kylpyhuoneen on toimittava hyvän olon paikkana vuorokauden ympäri. Paikka, jossa valo on miellyttävää riippumatta siitä, tarvitaanko sitä yöaikaan vai aamutoimiin ja meikkaamiseen. Dansani Luna -peilien, laatikoiden ja kaappien valaisimilla voit itse säätää valoa niin, että se sopii vuorokauden eri aikoihin sekä kylpyhuoneaskareisiin.

Katto- ja riippuvalaisinten avulla voit luoda kylpyhuoneen sisustuksesta yhtenäisen kokonaisuuden, joka sopii yhteen peiliratkaisusi valojen kanssa. Kaikissa Dansani Luna -valaisimissamme on märkätiloihin tarkoitettu IP44-hyväksyntä.

Tutustu lamppuihin ja valaisimiin »

Hyödynnä tila optimaalisesti pöytätasoratkaisulla

Dansani Luna -sarjan avulla on helppoa nähdä kylpyhuoneen tila mahdollisuutena eikä rajoituksena. Voit esim. hyödyntää tilan matalamman seinän osalta tai koko seinän leveyden seinästä seinään -ratkaisulla. Eri vakiokokojen ohella voit mukauttaa pöytätason ahtaaseen kulmaan tai tilata sen mittoihin juuri oman kylpyhuoneesi tarpeisiin. Käytä pöytätasoratkaisujamme yhdessä yhden tai useamman vapaasti seisovan pesualtaan kanssa tai ilman allasta - laskutasona tai hyllynä.

Tutustu pöytätasoihin »

Hyödynnä säilytystilaa seinillä

Kylpyhuoneessa on harvoin runsaasti seinätilaa, joten jos haluat asettaa säilytysmahdollisuudet etusijalle, voit valita kylpyhuoneeseesi lyhyemmän pesualtaan ja hyödyntää seinäkorkeutta säilytystilan hyväksi. Valitse tilava korkea kaappi ja asenna esim. yläkaappi WC-istuimen tai lämmityspatterin yläpuolelle.

Tutustu kaappeihin »

Hyödynnä tila ja luo tunnelmaa kätevillä lisävarusteilla

Pidä kaappisi ja laatikkosi hyvässä järjestyksessä Dansani Luna -lisävarusteiden avulla, jotka parantavat käyttökokemustasi ja tekevät järjestyksen pitämisestä helppoa.

Tutustu lisävarusteisiin »

Muita Dansanin tuotesarjoja
Dansani Luna-sarjan ohella meillä on muita kaluste- ja suihkusarjoja eri hintaluokissa ja malleissa. Voimme vastata lähes mihin tahansa tarpeeseen ja toiveeseen.

Tutustu muihin kalustesarjoihin »

 

Kaipaatko inspiraatiota?
Olemme koonneet paljon hyödyllisiä vinkkejä kylpyhuoneen tilankäyttöön. Katso esim. kuinka sisustat matalan seinän tai hyödynnät pienen tilan optimaalisesti. Tarkastelemme myös hyvää työvaloa kylpyhuoneessa sekä kylpyhuoneen käteviä lisävarusteita. Tutustu myös moniin suihkuratkaisuihin ja niiden mahdollisuuksiin.

Lisää inspiraatiota »

SOLID SURFACE -ALTAAT

Solid surface -altaat on valmistettu kestävästä komposiittimateriaalista, jossa on tiivis ja helposti puhdistettava pinta.
Huom! Altaiden ohuen muotoilun vuoksi altaat on tuettava kaapilla
koko leveydeltä.


POSLIINIALTAAT

Dansani-posliinialtaat ovat aitoa, lasitettua saniteettiposliinia, joka on kestävä keraaminen materiaali. Kun se poltetaan n. 1220 asteessa, lasite sulaa ja muodostaa kovan, sileän, kiiltävän ja helposti puhdistettavan pinnan.


HUOMIOITAVAA EDGE-ALTAISSA

Edellä mainituissa altaissa ei ole ylivuotoaukkoa, joten niihin tulee asentaa piiloylivuodollinen erikoisvesilukko ilman ylivuotoa (ei sovi Circle- ja Stadium-altaalle) tai sulkeutumaton pohjaventtiili. Valitse jompikumpi vaihtoehto ja tilaa lisätarvike erikseen.


HUOMIOITAVAA MINORE MITTATILAUS-ALTAISSA

Nämä altaat voidaan tilata ylivuodolla tai ilman. Tilattaessa altaan ilman ylivuotoa on käytettävä sulkeutumatonta pohjaventtiiliä tai piilotettua ylivuotopohjaventtiiliä.


SILESTONE® PÖYTÄTASOT

Silestone® koostuu yli 90 % luonnonkvartsista, mikä antaa tuotteelle kestävän ja helppohoitoisen pinnan.


LAMINOIDUT TASOT

Kaikki Luna-sarjan tasot valmistetaan 25 mm laminaattipäällysteisestä lastulevystä ABS-reunoin.


KAAPIT

Kaapit, joiden väri on mattavalkoinen, kiiltävä valkoinen, mattaharmaa, pohjoinen tammi, musta tammi, ruskea tammi ja tuhkanharmaa on valmistettu 16 mm sileästä melamiinipintaisesta lastulevystä ABS-reunoin.

Mustat kumilakkapintaiset ja mattavalkoiset kaapit on lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttisella polyuretaanilakalla.
Valinnaisväriset kaapit on mattalakattu, värivalikoima vakio NCS tai RAL Classic K7.

Kaapit toimitetaan kasattuina ja ne sisältävät taustalevyn sekä asennuskiskot seinäkiinnitykseen. Molempien sarjojen allaskaapit toimitetaan vakiona alumiinin värisellä pohjalla, taustalevyllä ja hyllyillä.

Korkeissa kaapeissa, yläkaapeissa ja puolikaapeissa on vakiona 4 mm:n lasihyllyt hiotuin reunoin. Kaappeihin on saatavana lisävarusteena esim. sisäänrakennettu LED-valo sekä pyykkipussi ja puulokerikkoja. Allaskaapin laatikoihin voidaan puolestaan tilata lisävarusteena mm. LED-valaistus ja pistorasia.


OVET JA ETUOSAT

Sileät ovet ja etuosat mattavalkoinen, kiiltävä valkoinen, mattaharmaa, pohjoinen tammi ja tuhkanharmaa on valmistettu kalvopäällysteisestä 18 mm MDF-puukuitulevystä., ja ruskea tammi ja musta tammi on 19 mm melamiinipinnoitettu lastulevy.
Ovet ja etuosat mustalla kumipinnalla ja mattavalkoinen on lakattu kosteudenkestävällä kaksikomponenttisella polyuretaanilakalla. Kaikki etuosat toimitetaan integroiduin vetimin.

Kehysovet ja etuosat ovat mustaksi lakatulla alumiinikehyksellä, jossa on täytteenä mattavalkoinen, ruskea tammi tai musta tammi erikoislakattu 8 mm melamiinipinnoitettu lastulevy. Kehystä käytetään integroituna kahvana.

Valinnaisväriset kaapit on mattalakattu, värivalikoima vakio NCS tai RAL Classic K7.

Kaikki ovet on varustettu metallisaranoilla, joita voi säätää 3 suuntaan. Ovissa on hidastimet, jotka varmistavat hiljaisen ja pehmeän sulkeutumisen.

LAATIKOT

Laatikoissa on metallisivut ja integroidut liukukiskot. Laatikot ovat täysin ulosvedettäviä ja niissä on äänetön palautusmekanismi. Laatikoiden sisustusta voi itse säätää.
Lisävarusteena saatavilla LED-valaistus laatikoihin, pistorasia (maks. 2200W), puulokerikot, vetimet sekä push open-toiminto. Lisävarusteista enemmän hinnastossa.


PEILIT

Show-peili toimitetaan vakiona huurtumista estävin lämpölevyin omalla katkaisimella, kun taas esiasennetut lämpölevyt voidaan ostaa erikseen muihin peileihin, jossa ne sammuvat ja syttyvät samaan aikaan valon kanssa.
Mustat ja valkoiset peilin reunat ovat jauhelakattua alumiinia, kun taas messinkinen reuna on anodisoitua alumiinia.
Kaikki peilit toimitetaan säädettävällä ripustimella ja ne ovat IP44-hyväksyttyjä.


PEILIKAAPIT

Kaikki peilikaapit toimitetaan valonohjauksella, pistorasialla ja kahdella USB-liitännällä. Kaksipuolisissa peilikaappien ovissa on säädettävät ja vaimennettavat saranat. Mukana toimitetaan pyöreä 5x suurentava meikkauspeili, joka voidaan kiinnittää oven sisäpuolelle kaksipuolisella teipillä.

Peilikaapit mattavalkoisena, kiiltävän valkoisena, mattaharmaana, pohjoisena tammena, ruskeana tammena, mustana tammena ja tuhkanharmaana on valmistettu 16 mm sileästä, melamiinipinnoitetusta lastulevystä ABS-reunoilla.

Mustan kumin ja mattavalkoisen peilikaapit on lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttisella polyuretaanilakalla.
Valinnaisen väriset kaapit on lakattu mattavärillä NCS-standardin mukaisesti värivalikoima tai RAL Classic K7.

Peilikaapit toimitetaan vakiona alumiininvärisillä taustalevyillä, ylä- ja alalevyillä sekä 4 mm:n siirrettävillä lasihyllyillä.
Kaikki peilikaapit ovat IP44-hyväksyttyjä.

Valikoituihin peilikaappeihin on tilattavissa tehtaalla esiasennettava sisävalo sekä allasvalo, joka valaisee altaan.

Lisävarusteena on saatavilla puulokerot pienesineille peilikaappeihin.


Langaton VALAISTUKSENOHJAUS peileihin ja peilikaappeihin

Peileihin ja peilikaappeihin on saatavilla lisävarusteena langaton valaistuksenohjaus, jolloin ne voivat ohjata muita peilejä, peilikaappeja sekä kattovalaisimia, riippuvalaisimia ja Illumia, joissa on kaikissa langaton vastaanotin. Ohjaus on molemminpuolista, joten kaksi peiliä tai peilikaappia voivat ohjata toistensa valoja.

Langaton järjestelmä on suljettu 2,4 Ghz laiteparijärjestelmä, joka ei vaadi verkkoyhteyttä tai reititintä eikä häiritse muita langattomia järjestelmiä.


Katto-, riippuvalaisimet ja illumi

Kaikki kattovalaisimet, riippuvalaisimet ja Illumi ovat saatavissa 12V järjestelmä himmentimellä ja valon lämpötilan säädöllä 2100 - 6500 K ohjattuna peilistä tai peilikaapista.

Huom! Vaatii Dansanin langattoman laiteparivastaanottimen sisäänrakennettuna kattoon, jolloin se voi ohjata viittä katto-/riippuvalaisinta. Mikäli valaisimia on enemmän, vaaditaan useampi vastaanotin.

Huom! Toimiakseen vaatii laiteparikseen Dansani peilin tai peilikaapin, jossa sisäänrakennettu langaton laitepariohjaus.


Laatikon valo

Laatikkoon voidaan hankkia valo koko laatikon leveydeltä, lämpötila 3150 K. Valo aktivoituu automaattisesti laatikkoa avattaessa ja se asennetaan laatikkoon niin, ettei se häikäise käyttäjää. Laatikon valo on IP44-hyväksytty.


ALASVALO yövalona

Tilattaessa peili tai peilikaappi, jossa on langaton valaistuksenohjaus, voidaan valita langaton valaistuksenohjaus alasvaloon allaskaapissa, seinäkaapissa tai korkeassa kaapissa, joka noudattaa asetettua värilämpötilaa ja himmennystä peilissä tai peilikaapissa.
Alasvalossa on sisäänrakennettu liikeanturi, jonka kantamaa ja valaisuaikaa voidaan säätää. Valo syttyy automaattisesti havaitessaan liikettä ja sopii siksi hyvin yövaloksi.

Anturi toimitetaan johdolla, jossa on yksi ylimääräinen liitäntä, jolloin samaan anturiin voidaan yhdistää toinen alasvalolla varustettu sivukaappi.

Anturi voidaan hankkia erikseen jälkiasennettavaksi alasvaloksi muihin allaskaappeihin.

Energiamerkintä ja tuotetiedot

Ladattavissa napsauttamalla ao. tuotetta sivulla dansani.fi. Voit myös pyytää painetun kopion.


Yleistä valaistuksesta

Dansani on kehittänyt oman LED-valon, joka kuluttaa vähän energiaa ja jonka valo on korkealaatuinen ja toistaa värit oikein (Ra-arvo 90-95).

Dansani haluaa varmistaa pitkän käyttöiän suunnittelemalla valaisimia, joissa ajurit ja LED-valot selviävät lämmöstä. Huomaathan, että valojen käyttöikä lyhenee selvästi, jos ne palavat koko ajan.

Kaikki peilit ja peilikaapit toimitetaan 12V liukuvalla valaistuksen säädöllä hyvin lämpimästä 2100 Kelvin värisävystä viileään 6500 Kelvin sävyyn. Sisältää myös vaiheittaisen himmennyksen. Poikkeuksena Corona peili, joka voidaan säätää pääkytkimestä. Viimeisin asetus jää muistiin valon sammutuksen (vähintään 5 s) jälkeen.


IP44 LUOKITUS

Välitämme turvallisuudestasi. Siksi olemme koonneet kaikki kalusteiden sähköiset osat niin, että kalusteiden asennus sujuu turvallisesti. Haluamme myös varmistaa, että voit hyödyntää kylpyhuoneesi tilan haluamallasi tavalla. Laaja valikoimamme IP44-hyväksyttyjä tuotteita takaa muun muassa kaappitilan maksimaalisen hyödyntämisen. Katso lisää kohdasta “Tuotesarjat” osoitteessa dansani.fi.

Kaikissa sähköisiä osia sisältävissä kalusteissa on CE-merkintä ja siihen liittyvä luokitus. Suosittelemme, että asennukset tekee paikallisten lakien edellyttämä valtuutettu sähköasentaja.


LOKEROT

Kätevät säilytyslokerot laatikoihin. Voidaan tarvittaessa käyttää myös muualla. Lokerot ovat massiivitammea. Puupinnan hoitoon suosittelemme vaaleaa puunhoitoöljyä. Lisätiedot hinnasto-osiossa.


VETIMET

Kalusteille, joissa on sileä etuosa, voidaan valita vetimet isosta valikoimasta malleja ja värejä. On mahdollista ostaa lisävarusteena esiporaukset vetimille.


ASENNUSSARJA

Asennussarja ja asennusohjeet sisältyvät aina toimitukseen.


TAKUU

Valmistaja myöntää kylpyhuonekalusteille 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuun, poislukien erikseen takuuehdoissa mainitut kuluvat osat. Pyyhekuivaimille valmistaja myöntää 5 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuun.

Lisätietoja tuotteiden laadusta ja mittatoleransseista tässä.

ENNEN TILAUSTA

Tilaustuotteet valmistetaan yksilöllisesti tilauskohtaisesti.
Siksi perusvärien toimitusaika on 2–3 ja erikoisvärien 6 viikkoa + kuljetus.

  • Valitse kalusteiden väri ja pinta.
  • Muista lisävarusteet, kuten vetimet, tukijalat ja laatikoiden säilytystarvikkeet.

Toimitusaika mittatilausaltaille on 6 viikkoa + kuljetus.


ENNEN ASENNUSTA

Lue huolellisesti asennusohjeet ennen asennuksen aloittamista. Ammattitaitoisen LVI-asentajan tulee tehdä kaikki vesi- ja viemäriliitännät sekä ammattitaitoisen sähköasentajan kaikki sähköasennukset. Huomaa altaiden mitoissa mittatoleranssit.

HOITO

Lue aina huolellisesti kalusteiden mukana toimitetut hoito-ohjeet. Lue aina puhdistusaineiden käyttöohjeet ja tuotetiedot ennen kuin käytät niitä kalusteisiin. Älä käytä hankaavia tai happamia puhdistusaineita.
Kuivaa allas ja kalusteet aina käytön jälkeen, näin helpotat puhdistamista ja vältät mahdolliset kosteusvauriot.


YLEISTÄ

Dansani pidättää itsellään oikeuden muuttaa ja parantaa tuotteitaan sekä niiden hintoja ilman etukäteisilmoitusta. Dansani ei vastaa esitteen painovirheistä. Erikoistilauksesta valmistetuilla sekä asennetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Asennusmitat löydät hakemalla ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteen sivulla, valitse ”Lue lisää” ja sitten ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusohjeet löydät hakemalla ao. tuotteen sivulta. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusvideot löytyvät tästä.

Hoito-ohjeet löydät etsimällä ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita".

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat hoito-ohjeet.