Dansani Luna - kalusteita kaiken kokoisiin ja muotoisiin kylpyhuoneisiin

Älä anna kapeiden kulmien, matalien seinien, syvennysten tai pienten tilojen rajoittaa. Dansani Luna antaa mahdollisuuden hyödyntää kylpyhuoneen joka sentin koosta tai muodosta riippumatta. Laajan altaiden, peilien, kaappien ja erikoisratkaisujen valikoiman ansiosta voit vapaasti leikkiä koko kylpyhuoneesi tyylillä ja sisustuksella.

Pisteenä i:n päälle Dansani Luna antaa mahdollisuuden lisämukavuuteen suuren ja hienon lisävarustevalikoimansa ansiosta, joka kauneutensa lisäksi helpottaa arkea kylpyhuoneessa.

Katso kuvastoa »Tutustu tuotteisiin »

Mikä pesuallas sopii sinulle?

Kokovalettu ja kätevä vai veistoksellinen ja vapaasti seisova?
Modernit pesualtaat puhuttelevat kaikkia aisteja. Dansani Luna -sarjan pesualtaiden muoto, tyyli ja materiaalit vaihtelevat suuresti. Eri standardikokoja on paljon, ja allasratkaisuja löytyy aina 275 cm pituuteen saakka.

Tutustu pesualtaisiin »

Allaskaapin valinta

Dansani Luna allaskaapit sopivat kaikkiin tiloihin ja tarpeisiin. Jos tarvitset laajan pesutupaa koko perheelle, voit valita kaappiratkaisun kahdella tai useammalla laatikolla. Jos tarvitset tilaa vain lyhyelle altaalle, voit valita erityiskorkean allaskaapin ja hyödyntää seinätilaa altaan alla. Kapeassa kylpyhuoneessa voit asettaa lattiatilan etusijalle valitsemalla kapean allaskaapin.

Tutustu pesualtaisiin »

 

Persoonallisempi kylpyhuone

Leiki mahdollisuuksilla ja väreillä. Luna-sarja antaa paljon valinnanvaraa. Se kruunaa kokonaisuuden myös pintarakenteiden, värien ja kahvojen osalta ja tekee kylpyhuoneesta persoonallisen ja itsesi näköisen. Voit valita erivärisiä tai eri materiaalista valmistettuja pintoja ja yhdistää niihin kauniit integroidut vetimet, erikokoiset tyylikkäät vetimet tai kokonaan vetimetön push open -ratkaisu.

Tutustu pintoihin ja väreihin »Tutustu vetimet »

 

Väriä kylpyhuoneeseen oman valintasi mukaan

Jos haluat lisätä kylpyhuoneen persoonallisuutta perinteistä poikkeavalla tavalla, ovat värit yksi hyvä vaihtoehto. Dansani Luna -sarjasta löytyy juuri haluamasi matta pinta monien vakiovärien NCS- ja RAL-valikoimasta. Se maksaa ainoastaan aloitusmaksun, joka maksetaan vain kerran väriä kohti tilausmäärästä riippumatta.

Antaakseen sinulla lisäinspiraatiota muotoilijamme ovat valikoineet muutamia sisustusvärejä, jotka ovat tällä hetkelle trendikkäitä.

Tutustu kalusteisiin omavalintaisella värillä »tutustu inspiroivat värit »

Valitse oikea peiliratkaisu

Dansani Luna -sarjassa peili ei ole pelkkä peili. Peilimme ja peilikaappimme ovat harkittuja ja Toimivia ratkaisuja LED-valoineen tai -valaisimineen. Saat hyvää työvaloa sivuilta päin ja epäsuoraa valoa seinään ja kattoon. Tällöin kontrasteja on vähemmän ja voit keskittyä helpommin yksityiskohtiin esim. meikatessa tai partaa ajaessa.

Kaikissa peilikaapeissa on kaksipuoleiset peiliovet, jolloin voit peilata itseäsi kaikista suunnista. Lisävarusteiden avulla käyttäjäkokemus paranee vielä entisestään. Peileistä löytyy nelikulmaisia, korkeita ja pinnaltaan suuria tai monen kokoisia pyöreitä peilejä. Kaikkiin peileihin on saatavilla lämpöelementti, joka vähentää peilin höyrystymistä.

Useimmat Dansani Luna -peilit ja peilikaapit on varustettu sisäänrakennetulla valonohjauksella, jonka avulla voit itse säätää valon väriä ja kirkkautta.

tutustu peiliratkaisu »

Hyvää valoa vuorokauden ympäri

Kylpyhuoneen on toimittava hyvän olon paikkana vuorokauden ympäri. Paikka, jossa valo on miellyttävää riippumatta siitä, tarvitaanko sitä yöaikaan vai aamutoimiin ja meikkaamiseen. Dansani Luna -peilien, laatikoiden ja kaappien valaisimilla voit itse säätää valoa niin, että se sopii vuorokauden eri aikoihin sekä kylpyhuoneaskareisiin.

Katto- ja riippuvalaisinten avulla voit luoda kylpyhuoneen sisustuksesta yhtenäisen kokonaisuuden, joka sopii yhteen peiliratkaisusi valojen kanssa. Kaikissa Dansani Luna -valaisimissamme on märkätiloihin tarkoitettu IP44-hyväksyntä.

Tutustu lamppuihin ja valaisimiin »

Hyödynnä tila optimaalisesti pöytätasoratkaisulla

Dansani Luna -sarjan avulla on helppoa nähdä kylpyhuoneen tila mahdollisuutena eikä rajoituksena. Voit esim. hyödyntää tilan matalamman seinän osalta tai koko seinän leveyden seinästä seinään -ratkaisulla. Eri vakiokokojen ohella voit mukauttaa pöytätason ahtaaseen kulmaan tai tilata sen mittoihin juuri oman kylpyhuoneesi tarpeisiin. Käytä pöytätasoratkaisujamme yhdessä yhden tai useamman vapaasti seisovan pesualtaan kanssa tai ilman allasta - laskutasona tai hyllynä.

Tutustu pöytätasoihin »

Hyödynnä säilytystilaa seinillä

Kylpyhuoneessa on harvoin runsaasti seinätilaa, joten jos haluat asettaa säilytysmahdollisuudet etusijalle, voit valita kylpyhuoneeseesi lyhyemmän pesualtaan ja hyödyntää seinäkorkeutta säilytystilan hyväksi. Valitse tilava korkea kaappi ja asenna esim. yläkaappi WC-istuimen tai lämmityspatterin yläpuolelle.

Tutustu kaappeihin »

Hyödynnä tila ja luo tunnelmaa kätevillä lisävarusteilla

Pidä kaappisi ja laatikkosi hyvässä järjestyksessä Dansani Luna -lisävarusteiden avulla, jotka parantavat käyttökokemustasi ja tekevät järjestyksen pitämisestä helppoa.

Tutustu lisävarusteisiin »

Muita Dansanin tuotesarjoja
Dansani Luna-sarjan ohella meillä on muita kaluste- ja suihkusarjoja eri hintaluokissa ja malleissa. Voimme vastata lähes mihin tahansa tarpeeseen ja toiveeseen.

Tutustu muihin kalustesarjoihin »

 

Kaipaatko inspiraatiota?
Olemme koonneet paljon hyödyllisiä vinkkejä kylpyhuoneen tilankäyttöön. Katso esim. kuinka sisustat matalan seinän tai hyödynnät pienen tilan optimaalisesti. Tarkastelemme myös hyvää työvaloa kylpyhuoneessa sekä kylpyhuoneen käteviä lisävarusteita. Tutustu myös moniin suihkuratkaisuihin ja niiden mahdollisuuksiin.

Lisää inspiraatiota »

SOLID SURFACE -ALTAAT JA -TASOT

Solid Surface -altaat ja -tasot on valmistettu kestävästä komposiittimateriaalista, jossa on tiivis ja helposti puhdistettava pinta. 
Huom. Altaiden ohuen muotoilun vuoksi allas ja taso on tuettava kaapilla koko leveydeltä.


POSLIINIALTAAT

Dansani-posliinialtaat ovat aitoa, lasitettua saniteettiposliinia, joka on kestävä keraaminen materiaali. Kun se poltetaan n. 1220 asteessa, lasite sulaa ja muodostaa kovan, sileän, kiiltävän ja helposti puhdistettavan pinnan.


LASIALTAAT

Dansanin lasialtaat ovat helppohoitoisia ja niiden pinta kestää tavallisia kemikaaleja. Altaat on harmaalakattu taustapuolelta ja valmistettu erityisestä kristallinkirkkaasta lasista, jonka väri on neutraalimpi kuin tavallinen tasolasi, koska se sisältää vähemmän rautaoksidia. Lasin esteettinen matta pinta syntyy syövyttämällä.


HUOMIOITAVAA Canto-, Marcato-, Sonate-, EDGE- JA Largo-ALTAIStA

Edellä mainituissa altaissa ei ole ylivuotoaukkoa, joten niihin tulee asentaa piiloylivuodollinen erikoisvesilukko (ei sovi Sonate-altaalle) tai ylivuotopohjatulppa. Valitse jompikumpi vaihtoehto ja tilaa lisätarvike erikseen.


KAAPIT

Hintaryhmä #1:
Kaapit, joiden väri on mattavalkoinen, kiiltävä valkoinen, mattaharmaa, pohjoinen tammi, ruskea tammi ja tuhkanharmaa on valmistettu 16 mm sileästä melamiinipintaisesta lastulevystä ABS-reunoin. Mattavalkoiset ja -mustat kaapit integroiduin vetimin on valmistettu 16 mm kalvopäällystetystä MDF-puukuitulevystä.

Hintaryhmä #2:
Mustat ja harmaat kumilakkapintaiset ja mattavalkoiset kaapit on lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttisella polyuretaanilakalla.

Hintaryhmä #3:
Ajopuukaapit ovat 16 mm vaneroitua MDF-levyä puisin reunalistoin, lakattu kosteudenkestävällä kaksikomponenttilakalla, joka antaa kestävän ja helposti puhdistettavan pinnan. Valinnaisväriset kaapit on mattalakattu, värivalikoima vakio NCS tai RAL Classic K7.

Kaapit toimitetaan kasattuina ja ne sisältävät taustalevyn sekä asennuskiskot seinäkiinnitykseen. Molempien sarjojen allaskaapit toimitetaan vakiona alumiinin värisellä pohjalla, taustalevyllä ja hyllyillä. Korkeissa kaapeissa, yläkaapeissa ja puolikaapeissa on vakiona 4 mm:n lasihyllyt hiotuin reunoin.

Kaappeihin on saatavana lisävarusteena esim. sisäänrakennettu LED-valo sekä pyykkipussi ja puulokerikkoja. Allaskaapin laatikoihin voidaan puolestaan tilata lisävarusteena mm. LED-valaistus ja pistorasia.

OVET JA ETUOSAT

Hintaryhmä #1:
Sileät ovet ja etuosat mattavalkoinen, kiiltävä valkoinen, mattaharmaa, pohjoinen tammi, ruskea tammi ja tuhkanharmaa on valmistettu kalvopäällysteisestä 18 mm MDF-puukuitulevystä. Etuosat mattavalkoinen ja -musta integroiduin vetimin on valmistettu 22 mm kalvopäällysteisestä MDF-puukuitulevystä.

Hintaryhmä #2:
Ovet ja etuosat mustalla ja harmaalla kumipinnalla sekä mattavalkoinen on lakattu kosteudenkestävällä kaksikomponenttisella polyuretaanilakalla. Kaikki etuosat toimitetaan integroiduin vetimin.

Hintaryhmä #3:
Ajopuukaapit ovat 22 mm vaneroitua MDF-levyä puisin reunalistoin, lakattu kosteudenkestävällä kaksikomponenttilakalla, joka antaa kestävän ja helposti puhdistettavan pinnan. Valinnaisväriset kaapit on mattalakattu, värivalikoima vakio NCS tai RAL Classic K7.

Kaikki ovet on asennettu kolmeen suuntaan säädettävillä, metallisilla saranoilla. Ainutlaatuiset vaimentimet saavat ovet sulkeutumaan pehmeästi ja äänettömästi.


LAATIKOT

Laatikoissa on metallisivut ja integroidut liukukiskot. Laatikot ovat täysin ulosvedettäviä ja niissä on äänetön palautusmekanismi. Laatikoiden sisustusta voi itse säätää. Laatikoissa on vakiona liukuestematot. Lisävarusteena saatavilla LED-valolista altaan ja kaapin väliin, LED-valaistus laatikoihin, pistorasia, puulokerikot, vetimet sekä push-open-toiminto allaskaappeihin missä on sileä etulevy.


PUISET TASOT

Kaikki Luna-sarjan tasot valmistetaan 25 mm laminaattipäällysteisestä lastulevystä ABS-reunoin.


PEILIT VALAISIMILLA

Peilejä on saatavana integroiduilla LED-valaisimilla, kehyspeileinä tai erillisillä valaisimilla. Kaikkiin peileihin toimitetaan kiinnityshelat. Joihinkin peileihin on tarjolla lisävarusteena huurtumista vähentävä lämmitys.


PEILIKAAPIT

Kaikissa peilikaapeissa on vakiona integroitu pistorasia ja katkaisija sekä kaksipuoliset peiliovet. Peiliovissa on säädettävät saranat ja vaimentimet, joiden ansiosta ovet sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi. Päällinen, pohja ja taustalevy ovat alumiinin värisiä. Lisävarusteina joihinkin malleihin on saatavana pistorasia vasemmalle puolelle, energiaa säästävä LED-sivuvalaistus ja LED-allasvalo.

Peilit ja peilikaapit valaistuksenohjauksella ja 12 V:n valaistusjärjestelmällä sisältävät seuraavat toiminnot:

 1. Valonohjaus edellisten asetusten muistilla:
  • Päälle- ja pois-toiminto
  • Portaaton himmennin, jossa neljä esiasetusta
  • Valon portaaton värilämpötilan säätö (2100–6500K)*, jossa neljä esiasetusta
  Elektroninen valonohjaus vaati 5 sekunnin tauon, kun sammutat ja kytket valon päälle viimeisen asetuksen muistamiseksi.
 2. Erittäin hyvä värintoisto (Ra 90+)

*) 2100K on erittäin lämmin, lähes punertava ja 6500K erittäin kylmä, miltei sinertävä valo.

Ohjaimen ja LED-valon elinikä lyhenee, jos valo palaa koko ajan.

KATTOVALAISIMET

Kattovalaisimet 230V:n valaistusjärjestelmällä tarjoavat seuraavat edut:

 1. Optimaalisen laadun ja tehon takaavat korkea valohyöty, matala lämpökehitys ja pitkä käyttöikä.
 2. Samanlainen valo tilan ja kohteiden valonlähteissä aikaansaa harmonisen valaistuksen (3150K).
 3. Markkinoiden paras värintoisto (Ra 90-95).

YLEISVALAISTUS

Kattovalaisinsarjamme Venus ja Jupiter sekä Jupiter-riippuvalaisin ovat standardisoitua 230V-järjestelmää 3150K, mutta voidaan himmentää takahimmentimellä kylpyhuoneen valokatkaisijasta. Niitä voi myös käyttää valonohjaukseen kytkettyjen tuotteiden kanssa, mutta valon samankaltaisuus riippuu käyttäjän asetuksista.

Energiamerkintä ja tuotetiedot ovat ladattavissa tuotetietokannasta tai tilattavissa painettuna kopiona.


LOKEROT

Kätevät säilytyslokerot laatikoihin. Voidaan tarvittaessa käyttää myös muualla. Lokerot ovat massiivitammea. Puupinnan hoitoon suosittelemme vaaleaa puunhoitoöljyä.


VETIMET

Kalusteille, joissa on sileä etuosa, voidaan valita vetimet isosta valikoimasta malleja ja värejä. On mahdollista ostaa lisävarusteena esiporaukset vetimille.


ASENNUSSARJA

Asennussarja ja asennusohjeet sisältyvät aina toimitukseen.


TAKUU

Dansani tuntee tuotteensa. Siksi voimme kuluttajalainsäädännön takaamien oikeuksien lisäksi tarjota kylpyhuonekalusteillemme 10 vuoden tuotetakuun. Pyyhekuivaimille valmistaja myöntää 5 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuun.

Yleiset takuuehdot
Tuotteemme on valmistettu voimassa olevien harmonisoitujen teollisuusstandardien ja vaatimusten mukaisesti. Puisissa, posliinisissa ja lasisissa pinnoissa esiintyy luontaisia eroja, jotka kuuluvat materiaalin luonteeseen. Niitä ei pidetä Dansanilla tuotevirheinä, mikäli materiaalin laatu ja toleranssit säilyvät muuttumattomina. Takuu edellyttää, että tuote on asennettu sen mukana toimitettujen asennusohjeiden mukaisesti.

Dansani ei vastaa väärästä asennuksesta tai kokoamisesta aiheutuneista vahingoista tai vaurioista. Jos vastoin odotuksia tuotteessa on vikoja tai puutteita, toimita meille asiakirjat ennen asennusta. Vesi- ja sähköliitännät on tehtävä valtuutetun ammattilaisen toimesta voimassa olevien määräysten mukaisesti. Takuu edellyttää, että hoito-ohjeita noudatetaan. Tuotteita ei vaihdeta, jos niitä on hoidettu tai käytetty väärin tai niiden käyttötarkoitusta on muutettu.

Huomaa, että takuu raukeaa ja kosteusvaurioiden riski kasvaa, jos rakenteisiin ja/tai malliin tehdään muutoksia. Suosittelemme lukemaan ja noudattamaan hoito-ohjeita. Käytä vain suositeltuja puhdistusaineita, jotta tuotteet pysyvät kauniina vuosia eteenpäin. Takuu ei kata säännöllistä huoltoa vaativia komponentteja, sillä niitä pidetään kuluvina materiaaleina. Kuluvia materiaaleja ovat mm. ohjaimet, saranat, liukukiskot, vaimentimet, ylivuotokaulukset ja suihkulistat. Takuu ei koske kolmannen osapuolen kustannuksia tai muita kuin Dansanin toimittamia tuotteita. Mahdolliset näihin liittyvät kustannukset kattaa ao. kalusteita koskeva vakuutus tai kuluttajan oma vakuutus.

ENNEN TILAUSTA

Tilaustuotteet valmistetaan yksilöllisesti tilauskohtaisesti.Näin ollen tilaustuotteiden toimitusaika on n. 4 viikkoa. Valinnainen väri 6 viikon toimitusaika.

 • Valitse allas.
 • Valitse allaskaapin malli.
 • Valitse kalusteiden väri ja pinta.
 • Muista myös lisätarvikkeet, kuten pyyhetelineet.

Toimitusaika mittatilausaltaille on 6 viikkoa + kuljetus.


ENNEN ASENNUSTA

Lue huolellisesti asennusohjeet ennen asennuksen aloittamista. Ammattitaitoisen LVI-asentajan tulee tehdä kaikki vesi- ja viemäriliitännät sekä ammattitaitoisen sähköasentajan kaikki sähköasennukset. Huomaa altaiden mitoissa mittatoleranssit.

HOITO

Lue aina huolellisesti kalusteiden mukana toimitetut hoito-ohjeet. Lue aina puhdistusaineiden käyttöohjeet ja tuotetiedot ennen kuin käytät niitä kalusteisiin. Älä käytä hankaavia tai happamia puhdistusaineita. Kuivaa allas ja kalusteet aina käytön jälkeen, näin helpotat puhdistamista ja vältät mahdolliset kosteusvauriot.


YLEISTÄ

Dansani pidättää itsellään oikeuden muuttaa ja parantaa tuotteitaan sekä niiden hintoja ilman etukäteisilmoitusta. Dansani ei vastaa esitteen painovirheistä. Erikoistilauksesta valmistetuilla sekä asennetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Asennusmitat löydät hakemalla ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

 1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
 2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteen sivulla, valitse ”Lue lisää” ja sitten ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusohjeet löydät hakemalla ao. tuotteen sivulta. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

 1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
 2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusvideot löytyvät tästä.

Hoito-ohjeet löydät etsimällä ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

 1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
 2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita".

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat hoito-ohjeet.