Minimalistista muotoilua

Puhtaita, selkeitä ja pelkistettyjä muotoja, jotka eivät jää yksityiskohtien varjoon. Etuosat luovat rauhaa selkeisiin ja puhtaisiin pintoihin, ja pyöristetyt reunat tuntuvat miellyttäviltä koskettaa. Muoto ja toiminnallisuus ovat tanskalaista muotoilua parhaimmillaan ja pienintä yksityiskohtaa myöten: laatumateriaaleja ja täydellistä viimeistelyä.

Vapauttavaa selkeyttä

Hyvä muotoilu on yhdistelmä esteettistä uudisajattelua ja innovatiivista käyttäjäystävällisyyttä. Urban tuo nämä periaatteet kylpyhuoneeseen: Voit nauttia ainutlaatuisesta mukavuudesta kauniissa ja inspiroivassa tilassa.

Samalla sinulla on mahdollisuus luoda uusi persoonallinen ilme valitsemalla itsellesi mieleiset moduulit, värit ja lisävarusteet. Selkeät pinnat tuovat tilaan vahvan ja yksinkertaisen ilmeen.

Katso kuvastoa »

"Selkeys on aina ollut minun juttuni. Kun tulen kotiin, rojahdan sohvalle enkä murehdi turhia. Siksi laatumateriaalit, toiminnallinen muotoilu, puhtaat linjat, musta, valkoinen ja luonnonläheiset lämpimät värit ovat minulle tärkeitä. Voin olla oma itseni."

Alexander, Urban YOU