Product added to basket

 • Dansani FI Logo

Tuotteet - Dansani YOU

Dansani YOU – persoonallisia ratkaisuja

Uusi Dansani YOU on suunniteltu sinulle ja omaan elämääsi, ei päinvastoin. Siksi muotoilun lähtökohtakin on demokraattinen. Olemme tehneet oman kylpyhuoneen luomisesta helppoa: Sinun ei tarvitse pohtia ratkaisun toiminnallisuutta tai käsityön laatua. Kokonaisuus on aina hallinnassa, valitset mitä vain. Kauniin ja toimivan kylpyhuoneen räätälöinti ei koskaan ole ollut näin yksinkertaista: Lähtökohtana olet sinä.

Dansani YOU -kalusteilla voit luoda oman kylpyhuoneesi, omien unelmiesi mukaisesti. Voit valita kolmesta eri tyylistä: Vintage, Urban ja Classic. Voit myös sekoitella eri tyylejä vapaasti niin kuin haluat. Päästä mielikuvituksesi valloilleen, create your personal space!


Katso esite »

Classic YOU

Ajatonta tyylikkyyttä

LISÄTIETOJA TÄSTÄ »

Vintage YOU

Romanttista menneen ajan tunnelmaa

LISÄTIETOJA TÄSTÄ »

Urban YOU

Minimalistista muotoilua

LISÄTIETOJA TÄSTÄ »

Värilliset kylpyhuonekalusteet

Ilmaise itseäsi omalla tavallasi. Saat Dansani YOU -kylpyhuonekalusteet juuri sen värisinä kuin haluat.

Suuri lisävarustevalikoima

Korosta tyyliä oikeilla lisävarusteilla ja kokoa oma maailmasi. Valitse mieluiset vetimet, valaisimet ja kaappien tukijalat.

Altaat ja materiaalit

Altaan on aina oltava oikea. Dansani YOU -kokoelmasta löydät tavalliset ja tasoaltaat, kaksoisaltaat sekä epäsymmetriset vaihtoehdot. Materiaalivaihtoehtoina ovat posliini, solid surface, lasi ja marmoroitu.

Dansani YOU, tuotetiedot


SOLID SURFACE -ALTAAT JA -TASOT

Solid Surface -altaat ja -tasot on valmistettu kestävästä komposiittimateriaalista, jossa on tiivis ja helposti puhdistettava pinta.
Huom. Altaiden ohuen muotoilun vuoksi allas ja taso on tuettava kaapilla koko leveydeltä.

POSLIINIALTAAT

Dansani-posliinialtaat ovat aitoa, lasitettua saniteettiposliinia, joka on kestävä keraaminen materiaali. Kun se poltetaan n. 1 220 asteessa, lasite sulaa ja muodostaa kovan, sileän, kiiltävän ja helposti puhdistettavan pinnan.

LASIALTAAT

Dansanin lasialtaat ovat helppohoitoisia ja niiden pinta kestää tavallisia kemikaaleja. Altaat on harmaalakattu taustapuolelta ja valmistettu erityisestä kristallinkirkkaasta lasista, jonka väri on neutraalimpi kuin tavallinen tasolasi, koska se sisältää vähemmän rautaoksidia. Lasin esteettinen matta pinta syntyy syövyttämällä.

MARMORIKUVIOITU PÖYTÄTASO

Marmorilaminoitu keraaminen pöytätaso on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, jotka antavat romanttisen vaikutelman ja vahvan, helposti puhdistettavan pinnan.
Innovatiivinen ulkonäkö saadaan yhdistämällä harkittu marmorointikuvio, digitaaliteknologia ja kiiltävä pinnoite.

BHUOMIOITAVAA ARC-, EDGE-, LARGO-, MARCATO- JA SONATE-ALTAISTA

Edellä mainituissa altaissa ei ole ylivuotoaukkoa, joten niihin tulee asentaa piiloylivuodollinen erikoisvesilukko tai ylivuotopohjatulppa. Valitse jompikumpi vaihtoehto ja tilaa lisätarvike erikseen.

KAAPIT

16 mm:n melamiinipäällysteinen lastulevy, ABS-reunat ja PUliima. Mattavalkoinen ja erikoisvärit on lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla, joka antaa vahvan ja helposti puhdistettavan pinnan.

Kaikkien sarjojen kaapit on koottu taustalevyllä ja säätökiinnikkeillä seinään kiinnitystä varten. Allaskaapit toimitetaan vakiona alumiininvärisellä pohjalla ja taustalevyllä. Korkeat kaapit ja yläkaapit toimitetaan lisäksi vakiona 4 ja 6 mm harmaasävytetyin lasihyllyin, joiden reunat on kiillotettu.

Kaappeihin on saatavana lisävarusteena esim. sisäänrakennettu LED-valo sekä pyykkipussi ja puulokerikkoja. Allaskaapin laatikoihin voidaan puolestaan tilata lisävarusteena mm. LED-valaistus ja pistorasia.

ETUOSAT

URBAN YOU:
Etuosat sijaitsevat sivujen ulkopuolella, 19 mm:n melaminoitua lastulevyä ABS-reunoin. Mattavalkoinen ja omavalintainen väri on lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla.

CLASSIC YOU:
Etuosat sijaitsevat sivujen sisäpuolella, saatavilla kehystettyinä tai sileinä, 18 mm:n MDF-puukuitulevyä, lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla.

VINTAGE YOU:
Etuosat sijaitsevat sivujen sisäpuolella, saatavilla uritettuina tai sileinä, 21 mm:n MDF-puukuitulevyä, lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla.

OVET

Kaikkiin oviin on asennettu kolmeen suuntaan säädettävät, metalliset saranat. Ainutlaatuiset vaimentimet saavat ovet sulkeutumaan pehmeästi ja äänettömästi.

LAATIKOT

Laatikoissa on metallisivut ja integroidut liukukiskot. Laatikot ovat täysin ulosvedettäviä ja niissä on äänetön palautusmekanismi. Laatikoiden sisustusta voi itse säätää. Lisävarusteena saatavilla LED-valaistus laatikoihin, pistorasia (max. 2.200 W), puulokerikot, vetimet sekä push-open-toiminto. Lisävarusteista enemmän hinnastossa.

PEILIT ERILAISILLA VALONLÄHTEILLÄ

Kehyspeileihin saa integroidun LED-valaistuksen, ja peileihin saa myös lisävarusteena erilaisia ulkoisia valaisimia. Kaikki peilit toimitetaan seinäkiinnikkein. Lämpöelementti höyrynestoon on hankittavissa erikseen valikoituihin malleihin.

PEILIKAAPIT

Kaikki peilikaapit toimitetaan vakiona valaistuksenohjauksella, sisäänrakennetulla pistorasialla, kosketuspaneelilla sekä kaksoisovin, säädettävin saranoin ja vaimentimin, jotka varmistavat ovien pehmeän ja äänettömän sulkeutumisen. Peiliovissa on säädettävät saranat ja vaimentimet, joiden ansiosta ovet sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi. Päällinen, pohja ja taustalevy ovat alumiinin värisiä.

Peilit ja peilikaapit valaistuksenohjauksella ja 12 V:n valaistusjärjestelmällä sisältävät seuraavat toiminnot:

 1. Valaistuksenohjaus edellisten asetusten muistilla:
  • Päälle- ja pois-toiminto
  • Portaaton himmennin, jossa kolme esiasetusta
  • Valon portaaton värilämpötilan säätö (2100–6500 K)*, jossa neljä esiasetusta
 2. Erittäin hyvä värintoisto (Ra 90+)

*) 2100 K on erittäin lämmin, lähes punertava ja 6500 K erittäin kylmä, miltei sinertävä valo.

KATTOVALAISIMET

Kattovalaisimet 350 mA:n valaistusjärjestelmällä tarjoavat seuraavat edut:

 1. Optimaalisen laadun ja tehon takaavat korkea valohyöty, matala lämpökehitys ja pitkä käyttöikä.
 2. Markkinoiden paras värintoisto (Ra 90–95).

YLEISVALAISTUS

Kattovalaisimet Jupiter ja Jupiter-riippuvalaisin sekä Lyra-riippuvalaisin ovat kaikki osa yhtenäistä 350 mA:n järjestelmää, jossa on 3 150 K:n värilämpötila. Ne voidaan himmentää (paitsi Saturn) käyttämällä yleisvalaistuksen katkaisimessa olevaa himmennintä. Niitä voi myös käyttää valaistuksenohjaukseen kytkettyjen tuotteiden kanssa, mutta valon samankaltaisuus riippuu käyttäjän asetuksista.

TARJOTTIMET

Kätevät säilytyslokerot laatikoihin. Tarjottimet ovat lakattua massiivipyökkiä.

VETIMET

Kalusteet toimitetaan ilman vetimiä. Vetimet toimitetaan lisävarusteina ja voidaan valita suuresta muotojen, värien ja tyylien valikoimasta.

ASENNUSSARJA

Asennussarja ja asennusohjeet sisältyvät aina toimitukseen.

TAKUU

Tehtaan viiden vuoden valmistusvirhetakuu.

 

Käytännön neuvoja

ENNEN TILAUSTA

Tilaustuotteet valmistetaan yksilöllisesti tilauskohtaisesti. Siksi perusvärien toimitusaika on 2–3 ja erikoisvärien 5 viikkoa.

 • Valitse kalusteiden väri ja pinta.
 • Muista lisävarusteet, kuten vetimet, tukijalat ja laatikoiden säilytystarvikkeet.

ENNEN ASENNUSTA

Lue huolellisesti asennusohjeet ennen asennuksen aloittamista. Ammattitaitoisen LVI-asentajan tulee tehdä kaikki vesi- ja viemäriliitännät sekä ammattitaitoisen sähköasentajan kaikki sähköasennukset. Huomaa altaiden mitoissa mittatoleranssit.

HOITO

Lue aina huolellisesti kalusteiden mukana toimitetut hoito-ohjeet. Lue aina puhdistusaineiden käyttöohjeet ja tuotetiedot ennen kuin käytät niitä kalusteisiin. Älä käytä hankaavia tai happamia puhdistusaineita. Kuivaa allas ja kalusteet aina käytön jälkeen, näin helpotat puhdistamista ja vältät mahdolliset kosteusvauriot.

YLEISTÄ

Dansani pidättää itsellään oikeuden muuttaa ja parantaa tuotteitaan sekä niiden hintoja ilman etukäteisilmoitusta. Dansani ei vastaa esitteen painovirheistä. Erikoistilauksesta valmistetuilla sekä asennetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

 

Asennusmitat

Vesiliitäntöjen ja viemäröinnin asennusmitat seinässä

Asennusohjeet

1316 Allaskaappi korkeus 40 ja 64 cm, laatikoilla
1317 Allaskaappi korkeus 64 cm, laatikoilla
1318 Allaskaappi ovilla
1319 Allaskaappi korkeus 32 cm, laatikoilla
1320 Allaskaappi korkeus 64 cm, ovilla
1306 Peili "Oval"
1295 Peili "Moon"
1225 Peili "Soft"
1199 Peili "Plain"
1307 Kehyspeili
1296 Peili "Panorama"
1297 Peili "Nova"
1222 Peili "Corona" 
1315 Peilikaappi "Oval"
1308 Peilikaappi "Adapt"
1314 Peilikaappi "Plain"
1312 Peilikaappi "Panorama"
1313 Peilikaappi "In-built"
1321 Yläkaappi "Classic/Vintage"
1322 Korkeakaappi "Classic/Vintage"
1323 Yläkaappi "Urban"
1324 Korkeakaappi "Urban"
1325 Tukijalat "Vintage"
1326 Tukijalat "Classic"
1329 Hylly, musta
1220 Valaisimet "Lyra" ja "Jupiter"
1141 Riippuvalaisimet "Lyra" ja "Jupiter"
1136 Jupiter katto-asennukseen

 

Voit katsella asennusvideoitamme täältä.

Create your personal space


Tutustu maailmaamme. Inspiraation lisäksi löydät sieltä oikeat tuotteet omaan persoonalliseen kylpyhuoneeseesi.

Lue lisää tuotteistamme täältä