Kylpyhuonesisustus, jonka pääsuunnittelija olet sinä itse?

Dansani YOU on suuri universumi kaikille, jotka haluavat leikkiä ja kokeilla eri yhdistelmiä ja tyylejä sekä toimia pääasiallisena sisustajana. Näin toteutuu kylpyhuonesisustus, joka on räätälöity juuri sellaiseksi kuin sinä olet.

Oletko aina uneksinut uuden kylpyhuoneen suunnittelusta aivan alusta asti? Valita ja yhdistellä oikeita elementtejä, jotka ovat oman makusi mukaisia ja kertovat tarkasti siitä kuka ja millainen olet?

Muiden tavoin olet ehkä lakannut uneksimasta tehtävälistan alimmaksi ensimmäisen epäonnistuneen yrityksen jälkeen löytää sopivat alakaapit, jotka sopivat Mona-tädin ihanaan vanhaan pöytätasoon. Käsi sydämelle - sellainen vaatii todella paljon aikaa ja vaivaa. Puhumattakaan käsityöstä.

Siksi olemme Dansani YOU -malliston avulla saaneet uutta elämää nukkuville unelmille saada uusi upea kylpyhuone. Dansani YOU ei ole vain pelkkä kalustesarja, vaan kokonainen universumi, jossa voi valita ja hylätä sydämesi kyllyydestä, yhdistellä, leikkiä erilaisilla tyyleillä ja ilmeillä. Miten sitten kalusteet ja tyylit yhdisteletkin, ne sopivat toisiinsa kuin nappi silmään. Me huolehdimme kovasta käsityötaidosta.

Katso YOU kuvastoa »Tutustu YOU tuotteisiin »

 

Kylpyhuonesisustus kolmella perustyylillä

Se ei päde vain suuriin elementteihin kuten kaappeihin, altaisiin, pöytätasoihin ja valaistukseen vaan myös pienimpiin yksityiskohtiin kuten vetimiin, jalkoihin ja hyllyihin. Kun valintamahdollisuuksia on katsellut muutaman kerran, voi se tuntua jokseenkin ylivoimaiselta. Siksi olemme valinneet tähän kolme perustyyliä: Vintage, Classic ja Urban.

Ne toimivat ikään kuin perspektiivinä tai aloituskohtana. Tyylilaji nimittäin on helppo ja intuitiivinen, ja voit löytää niistä oman tyylisi ja pitää sitä lähtökohtana, kun aloitat kokeilla erilaisia tyylejä, joista lopulta syntyy juuri omasi.

Classic YOU

Ajatonta tyylikkyyttä

Lisätietoja tästä »

Vintage YOU

Romanttista menneen ajan tunnelmaa

Lisätietoja tästä »

Urban YOU

Minimalistista muotoilua

Lisätietoja tästä »

Kylpyhuonesisustus, jossa on särmää ja persoonallisuutta

Jo pieni seikka kuin romantiikkaa huokuvat kalustejalat ja vetimet niukkalinjaisessa Urban-sarjassa muuttaa tyyliä merkittävästi. Samalla on mielenkiintoista kokeilla perinteiden rikkomista. Tästä uteliaisuus sen kuin kasvaa, ja alat löytää omaa särmääsi ja persoonallisuuttasi. Näin pääset hienoon ja ainutlaatuiseen lopputulokseen. Sinulla on todellakin nyt pääsuunnittelijan rooli, kun on kyseessä oman kotisi kylpyhuonesisustus.

Jo pienilläkin muutoksilla voi saada aikaan suuren muutoksen kokonaiskuvaan. Tässä vasemmalla on lähtökohtana Urban. Oikealla siihen on yhdistelty Classic-sarjan elementtejä. Ilme on yhä niukkalinjainen, mutta pehmeämpi ajattomien ja hienostuneiden kalusteiden kanssa.

 

Värilliset kylpyhuonekalusteet

Ilmaise itseäsi omalla tavallasi. Saat Dansani YOU -kylpyhuonekalusteet juuri sen värisinä kuin haluat.

Katso värilliset kylpyhuonekalusteet »

Suuri lisävarustevalikoima

Korosta tyyliä oikeilla lisävarusteilla ja kokoa oma maailmasi. Valitse mieluiset vetimet, valaisimet ja kaappien tukijalat.

Katso lisävarusteet »

Altaat ja materiaalit

Altaan on aina oltava oikea. Dansani YOU -kokoelmasta löydät tavalliset ja tasoaltaat, kaksoisaltaat sekä epäsymmetriset vaihtoehdot myös allasratkaisuja löytyy 240 cm: n pituuteen asti. Materiaalivaihtoehtoina ovat posliini, solid surface, lasi ja marmoroitu.

Katso altaat »

Mittojen mukaisen Dansani YOU -mittatilausallas tilauslomakkeen löydät täältä.

Tilauslomake »

Muita Dansanin tuotesarjoja
Dansani YOU -sarjan ohella meillä on muita kaluste- ja suihkusarjoja eri hintaluokissa ja malleissa, joissa yhdistyvät Puusepäntyö ja design. Voimme vastata lähes mihin tahansa tarpeeseen ja toiveeseen.

Tutustu muihin kalustesarjoihin »

 

Kaipaatko inspiraatiota?
Olemme koonneet paljon hyödyllisiä vinkkejä tilankäyttöön, kun sisustuskohteenasi on ylellinen kylpyhuone. Katso esim. kuinka sisustat matalan seinän tai hyödynnät pienen tilan optimaalisesti. Tarkastelemme myös hyvää työvaloa kylpyhuoneessa sekä kylpyhuoneen käteviä lisävarusteita. Tutustu myös moniin suihkuratkaisuihin ja niiden mahdollisuuksiin.

Lisää inspiraatiota »

SOLID SURFACE -ALTAAT JA -TASOT

Solid Surface -altaat ja -tasot on valmistettu kestävästä komposiittimateriaalista, jossa on tiivis ja helposti puhdistettava pinta. Huom. Altaiden ohuen muotoilun vuoksi allas ja taso on tuettava kaapilla koko leveydeltä.


POSLIINIALTAAT

Dansani-posliinialtaat ovat aitoa, lasitettua saniteettiposliinia, joka on kestävä keraaminen materiaali. Kun se poltetaan n. 1220 asteessa, lasite sulaa ja muodostaa kovan, sileän, kiiltävän ja helposti puhdistettavan pinnan.


LASIALTAAT

Dansanin lasialtaat ovat helppohoitoisia ja niiden pinta kestää tavallisia kemikaaleja. Altaat on harmaalakattu taustapuolelta ja valmistettu erityisestä kristallinkirkkaasta lasista, jonka väri on neutraalimpi kuin tavallinen tasolasi, koska se sisältää vähemmän rautaoksidia. Lasin esteettinen matta pinta syntyy syövyttämällä.


MARMORIKUVIOITU TASO

Marmorilaminoitu keraaminen taso on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, jotka antavat romanttisen vaikutelman ja vahvan, helposti puhdistettavan pinnan. Innovatiivinen ulkonäkö saadaan yhdistämällä harkittu marmorointikuvio, digitaaliteknologia ja kiiltävä pinnoite.


HUOMIOITAVAA ARC-, EDGE-, LARGO-, MARCATO- JA SONATE-ALTAISTA

Edellä mainituissa altaissa ei ole ylivuotoaukkoa, joten niihin tulee asentaa piiloylivuodollinen erikoisvesilukko (ei sovi Sonate-altaalle) tai ylivuotopohjatulppa. Valitse jompikumpi vaihtoehto ja tilaa lisätarvike erikseen.


KAAPIT

16 mm:n melamiinipäällysteinen lastulevy, ABS-reunat ja PU-liima. Mattavalkoinen ja erikoisvärit on lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla, joka antaa vahvan ja helposti puhdistettavan pinnan.

Kaikkien sarjojen kaapit on koottu taustalevyllä ja säätökiinnikkeillä seinään kiinnitystä varten. Allaskaapit toimitetaan vakiona alumiininvärisellä pohjalla ja taustalevyllä. Korkeat kaapit ja yläkaapit toimitetaan lisäksi vakiona 4 mm harmaasävytetyin lasihyllyin, joiden reunat on kiillotettu.

Kaappeihin on saatavana lisävarusteena esim. sisäänrakennettu LED-valo sekä pyykkipussi ja puulokerikkoja. Allaskaapin laatikoihin voidaan puolestaan tilata lisävarusteena mm. LED-valaistus ja pistorasia. Katso kaikki lisävarusteet hinnastosta.


ETUOSAT

YOU URBAN:
Etuosat sijaitsevat sivujen ulkopuolella, 19 mm:n melaminoitua lastulevyä ABS-reunoin. Mattavalkoinen ja omavalintainen väri on lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla.

YOU CLASSIC:
Etuosat sijaitsevat sivujen sisäpuolella, saatavilla kehystettyinä tai sileinä, 18 mm:n MDF-puukuitulevyä, lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla.

YOU VINTAGE:
Etuosat sijaitsevat sivujen sisäpuolella, saatavilla uritettuina tai sileinä, 21 mm:n MDF-puukuitulevyä, lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla.

OVET

Kaikkiin oviin on asennettu kolmeen suuntaan säädettävät, metalliset saranat. Ainutlaatuiset vaimentimet saavat ovet sulkeutumaan pehmeästi ja äänettömästi.


LAATIKOT

Laatikoissa on metallisivut ja integroidut liukukiskot. Laatikot ovat täysin ulosvedettäviä ja niissä on äänetön palautusmekanismi. Laatikoiden sisustusta voi itse säätää.
Lisävarusteena saatavilla LED-valaistus laatikoihin, pistorasia (maks. 2200W), puulokerikot, vetimet sekä push open-toiminto.


PEILIT ERILAISILLA VALONLÄHTEILLÄ

Kehyspeileihin saa integroidun LED-valaistuksen ja peileihin saa myös lisävarusteena erilaisia ulkoisia valaisimia. Kaikki peilit toimitetaan seinäkiinnikkein.
Lämmityselementti huurtumisen estoon on hankittavissa erikseen valikoituihin malleihin.


PEILIKAAPIT

Kaikki peilikaapit toimitetaan vakiona valaistuksenohjauksella, sisäänrakennetulla pistorasialla, kosketuspaneelilla sekä kaksoisovin, säädettävin saranoin ja vaimentimin, jotka varmistavat ovien pehmeän ja äänettömän sulkeutumisen. Peiliovissa on säädettävät saranat ja vaimentimet, joiden ansiosta ovet sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi. Päällinen, pohja ja taustalevy ovat alumiininvärisiä. Lisävarusteina joihinkin malleihin on saatavana pistorasia vasemmalle puolelle, energiaa säästävä LED-sivuvalaistus ja LED-allasvalo.

Peilit ja peilikaapit valaistuksenohjauksella ja 12 V:n valaistusjärjestelmällä sisältävät seuraavat toiminnot:

 1. Valaistuksenohjaus edellisten asetusten muistilla:
  • Päälle- ja pois-toiminto.
  • Portaaton himmennin, jossa kolme esiasetusta.
  • Valon portaaton värilämpötilan säätö (2100–6500K)*, jossa neljä esiasetusta.
  • Elektroninen valonohjaus vaatii 5 sekunnin tauon, kun sammutat ja kytket valon päälle viimeisen asetuksen muistamiseksi.
 2. Erittäin hyvä värintoisto (Ra 90+)

*) 2100K on erittäin lämmin, lähes punertava ja 6500K erittäin kylmä, miltei sinertävä valo.

Ohjaimen ja LED-valon elinikä lyhenee, jos valo palaa koko ajan.


KATTOVALAISIMET

Kattovalaisimet 350 mA:n valaistusjärjestelmällä tarjoavat seuraavat edut:

 1. Optimaalisen laadun ja tehon takaavat korkea valohyöty, matala lämpökehitys ja pitkä käyttöikä.
 2. Markkinoiden paras värintoisto (Ra 90–95).

YLEISVALAISTUS

Kattovalaisimet Jupiter ja Jupiter-riippuvalaisin sekä Lyra-riippuvalaisin ovat kaikki osa yhtenäistä 350 mA:n järjestelmää, jossa on 3150K:n värilämpötila. Ne voidaan himmentää käyttämällä yleisvalaistuksen katkaisimessa olevaa himmennintä. Niitä voi myös käyttää valaistuksenohjaukseen kytkettyjen tuotteiden kanssa, mutta valon samankaltaisuus riippuu käyttäjän asetuksista.

Energiamerkintä ja tuotetiedot ovat ladattavissa tuotetietokannasta tai tilattavissa painettuna kopiona.

LOKEROT

Kätevät säilytyslokerot laatikoihin. Lokerot ovat lakattua massiivipyökkiä.


VETIMET

Kalusteet toimitetaan ilman vetimiä. Vetimet toimitetaan lisävarusteina ja voidaan valita suuresta muotojen, värien ja tyylien valikoimasta. On mahdollista ostaa lisävarusteena esiporaukset vetimille.


ASENNUSSARJA

Asennussarja ja asennusohjeet sisältyvät aina toimitukseen.


TAKUU

Dansani tuntee tuotteensa. Siksi voimme kuluttajalainsäädännön takaamien oikeuksien lisäksi tarjota kylpyhuonekalusteillemme 10 vuoden tuotetakuun. Pyyhekuivaimille valmistaja myöntää 5 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuun.

Yleiset takuuehdot
Tuotteemme on valmistettu voimassa olevien harmonisoitujen teollisuusstandardien ja vaatimusten mukaisesti. Puisissa, posliinisissa ja lasisissa pinnoissa esiintyy luontaisia eroja, jotka kuuluvat materiaalin luonteeseen. Niitä ei pidetä Dansanilla tuotevirheinä, mikäli materiaalin laatu ja toleranssit säilyvät muuttumattomina. Takuu edellyttää, että tuote on asennettu sen mukana toimitettujen asennusohjeiden mukaisesti.

Dansani ei vastaa väärästä asennuksesta tai kokoamisesta aiheutuneista vahingoista tai vaurioista. Jos vastoin odotuksia tuotteessa on vikoja tai puutteita, toimita meille asiakirjat ennen asennusta. Vesi- ja sähköliitännät on tehtävä valtuutetun ammattilaisen toimesta voimassa olevien määräysten mukaisesti. Takuu edellyttää, että hoito-ohjeita noudatetaan. Tuotteita ei vaihdeta, jos niitä on hoidettu tai käytetty väärin tai niiden käyttötarkoitusta on muutettu.

Huomaa, että takuu raukeaa ja kosteusvaurioiden riski kasvaa, jos rakenteisiin ja/tai malliin tehdään muutoksia. Suosittelemme lukemaan ja noudattamaan hoito-ohjeita. Käytä vain suositeltuja puhdistusaineita, jotta tuotteet pysyvät kauniina vuosia eteenpäin. Takuu ei kata säännöllistä huoltoa vaativia komponentteja, sillä niitä pidetään kuluvina materiaaleina. Kuluvia materiaaleja ovat mm. ohjaimet, saranat, liukukiskot, vaimentimet, ylivuotokaulukset ja suihkulistat. Takuu ei koske kolmannen osapuolen kustannuksia tai muita kuin Dansanin toimittamia tuotteita. Mahdolliset näihin liittyvät kustannukset kattaa ao. kalusteita koskeva vakuutus tai kuluttajan oma vakuutus.

ENNEN TILAUSTA

Tilaustuotteet valmistetaan yksilöllisesti tilauskohtaisesti. Siksi perusvärien toimitusaika on 2–3 ja erikoisvärien 6 viikkoa.

 • Valitse kalusteiden väri ja pinta.
 • Muista lisävarusteet, kuten vetimet, tukijalat ja laatikoiden säilytystarvikkeet.

Toimitusaika mittatilausaltaille on 6 viikkoa + kuljetus.


ENNEN ASENNUSTA

Lue huolellisesti asennusohjeet ennen asennuksen aloittamista. Ammattitaitoisen LVI-asentajan tulee tehdä kaikki vesi- ja viemäriliitännät sekä ammattitaitoisen sähköasentajan kaikki sähköasennukset. Huomaa altaiden mitoissa mittatoleranssit.

HOITO

Lue aina huolellisesti kalusteiden mukana toimitetut hoito-ohjeet. Lue aina puhdistusaineiden käyttöohjeet ja tuotetiedot ennen kuin käytät niitä kalusteisiin. Älä käytä hankaavia tai happamia puhdistusaineita. Kuivaa allas ja kalusteet aina käytön jälkeen, näin helpotat puhdistamista ja vältät mahdolliset kosteusvauriot.


YLEISTÄ

Dansani pidättää itsellään oikeuden muuttaa ja parantaa tuotteitaan sekä niiden hintoja ilman etukäteisilmoitusta. Dansani ei vastaa esitteen painovirheistä. Erikoistilauksesta valmistetuilla sekä asennetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Asennusmitat löydät hakemalla ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

 1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
 2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteen sivulla, valitse ”Lue lisää” ja sitten ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusohjeet löydät hakemalla ao. tuotteen sivulta. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

 1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
 2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusvideot löytyvät tästä.

Hoito-ohjeet löydät etsimällä ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

 1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
 2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita".

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat hoito-ohjeet.