Kylpyhuonesisustus, jonka pääsuunnittelija olet sinä itse?

Dansani YOU on suuri universumi kaikille, jotka haluavat leikkiä ja kokeilla eri yhdistelmiä ja tyylejä sekä toimia pääasiallisena sisustajana. Näin toteutuu kylpyhuonesisustus, joka on räätälöity juuri sellaiseksi kuin sinä olet.

Oletko aina uneksinut uuden kylpyhuoneen suunnittelusta aivan alusta asti? Valita ja yhdistellä oikeita elementtejä, jotka ovat oman makusi mukaisia ja kertovat tarkasti siitä kuka ja millainen olet?

Muiden tavoin olet ehkä lakannut uneksimasta tehtävälistan alimmaksi ensimmäisen epäonnistuneen yrityksen jälkeen löytää sopivat alakaapit, jotka sopivat Mona-tädin ihanaan vanhaan pöytätasoon. Käsi sydämelle - sellainen vaatii todella paljon aikaa ja vaivaa. Puhumattakaan käsityöstä.

Siksi olemme Dansani YOU -malliston avulla saaneet uutta elämää nukkuville unelmille saada uusi upea kylpyhuone. Dansani YOU ei ole vain pelkkä kalustesarja, vaan kokonainen universumi, jossa voi valita ja hylätä sydämesi kyllyydestä, yhdistellä, leikkiä erilaisilla tyyleillä ja ilmeillä. Miten sitten kalusteet ja tyylit yhdisteletkin, ne sopivat toisiinsa kuin nappi silmään. Me huolehdimme kovasta käsityötaidosta.

Katso YOU kuvastoa »Tutustu YOU tuotteisiin »

 

Kylpyhuonesisustus kolmella perustyylillä

Se ei päde vain suuriin elementteihin kuten kaappeihin, altaisiin, pöytätasoihin ja valaistukseen vaan myös pienimpiin yksityiskohtiin kuten vetimiin, jalkoihin ja hyllyihin. Kun valintamahdollisuuksia on katsellut muutaman kerran, voi se tuntua jokseenkin ylivoimaiselta. Siksi olemme valinneet tähän kolme perustyyliä: Vintage, Classic ja Urban.

Ne toimivat ikään kuin perspektiivinä tai aloituskohtana. Tyylilaji nimittäin on helppo ja intuitiivinen, ja voit löytää niistä oman tyylisi ja pitää sitä lähtökohtana, kun aloitat kokeilla erilaisia tyylejä, joista lopulta syntyy juuri omasi.

Classic YOU

Ajatonta tyylikkyyttä

Lisätietoja tästä »

Vintage YOU

Romanttista menneen ajan tunnelmaa

Lisätietoja tästä »

Urban YOU

Minimalistista muotoilua

Lisätietoja tästä »

Kylpyhuonesisustus, jossa on särmää ja persoonallisuutta

Jo pieni seikka kuin romantiikkaa huokuvat kalustejalat ja vetimet niukkalinjaisessa Urban-sarjassa muuttaa tyyliä merkittävästi. Samalla on mielenkiintoista kokeilla perinteiden rikkomista. Tästä uteliaisuus sen kuin kasvaa, ja alat löytää omaa särmääsi ja persoonallisuuttasi. Näin pääset hienoon ja ainutlaatuiseen lopputulokseen. Sinulla on todellakin nyt pääsuunnittelijan rooli, kun on kyseessä oman kotisi kylpyhuonesisustus.

Värilliset kylpyhuonekalusteet

Ilmaise itseäsi omalla tavallasi. Saat Dansani YOU -kylpyhuonekalusteet juuri sen värisinä kuin haluat.

Katso värilliset kylpyhuonekalusteet »

Suuri lisävarustevalikoima

Korosta tyyliä oikeilla lisävarusteilla ja kokoa oma maailmasi. Valitse mieluiset vetimet, valaisimet ja kaappien tukijalat.

Katso lisävarusteet »

Altaat ja materiaalit

Altaan on aina oltava oikea. Dansani YOU -kokoelmasta löydät tavalliset ja tasoaltaat, kaksoisaltaat sekä epäsymmetriset vaihtoehdot myös allasratkaisuja löytyy 240 cm: n pituuteen asti. Materiaalivaihtoehtoina ovat posliini, solid surface, lasi ja marmoroitu.

Katso altaat »

Mittojen mukaisen Dansani YOU -mittatilausallas tilauslomakkeen löydät täältä.

Tilauslomake »

Muita Dansanin tuotesarjoja
Dansani YOU -sarjan ohella meillä on muita kaluste- ja suihkusarjoja eri hintaluokissa ja malleissa, joissa yhdistyvät Puusepäntyö ja design. Voimme vastata lähes mihin tahansa tarpeeseen ja toiveeseen.

Tutustu muihin kalustesarjoihin »

 

Kaipaatko inspiraatiota?
Olemme koonneet paljon hyödyllisiä vinkkejä tilankäyttöön, kun sisustuskohteenasi on ylellinen kylpyhuone. Katso esim. kuinka sisustat matalan seinän tai hyödynnät pienen tilan optimaalisesti. Tarkastelemme myös hyvää työvaloa kylpyhuoneessa sekä kylpyhuoneen käteviä lisävarusteita. Tutustu myös moniin suihkuratkaisuihin ja niiden mahdollisuuksiin.

Lisää inspiraatiota »

SOLID SURFACE -ALTAAT

Solid surface -altaat on valmistettu kestävästä komposiittimateriaalista, jossa on tiivis ja helposti puhdistettava pinta.
Huom! Altaiden ohuen muotoilun vuoksi altaat on tuettava kaapilla koko leveydeltä.


POSLIINIALTAAT

Dansani-posliinialtaat ovat aitoa, lasitettua saniteettiposliinia, joka on kestävä keraaminen materiaali. Kun se poltetaan n. 1220 asteessa, lasite sulaa ja muodostaa kovan, sileän, kiiltävän ja helposti puhdistettavan pinnan.


HUOMIOITAVAA EDGE JA MINORE MITTATILAUSALTAISSA

Edellä mainituissa altaissa ei ole ylivuotoaukkoa, joten niihin tulee asentaa piiloylivuodollinen erikoisvesilukko (ei sovi Circle- ja Stadium-altaalle) tai ylivuotopohjatulppa. Valitse jompikumpi vaihtoehto ja tilaa lisätarvike erikseen.


SILESTONE® PÖYTÄTASOT

Silestone® koostuu yli 90 % luonnonkvartsista, mikä antaa tuotteelle kestävän ja helppohoitoisen pinnan.


KAAPIT

16 mm:n melamiinipäällysteinen lastulevy, ABS-reunat ja PUliima. Mattavalkoinen ja erikoisvärit on lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla, joka antaa vahvan ja helposti puhdistettavan pinnan. Classic kaappi uritetulla etuosalla on valmistettu 15mm tammiviilutetusta MDF kalustelevystä.
Kaikkien sarjojen kaapit on koottu taustalevyllä ja säätökiinnikkeillä seinään kiinnitystä varten. Allaskaapit toimitetaan vakiona alumiininvärisellä pohjalla ja taustalevyllä. Korkeat kaapit ja yläkaapit toimitetaan lisäksi vakiona 4 mm harmaasävytetyin lasihyllyin, joiden reunat on kiillotettu.
Kaappeihin on saatavana lisävarusteena esim. sisäänrakennettu LED-valo sekä pyykkipussi ja puulokerikkoja. Allaskaapin laatikoihin voidaan puolestaan tilata lisävarusteena mm. LED-valaistus ja pistorasia. Katso kaikki lisävarusteet hinnastosta.


ETUOSAT

CLASSIC YOU:
Etuosat sijaitsevat sivujen sisäpuolella, saatavilla kehystettyinä tai sileinä. 18 mm:n MDF-puukuitulevyä, lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla. Uritettu etuosa on tammivaneroitua 18 mm MDF-levyä.

VINTAGE YOU:
Etuosat sijaitsevat sivujen sisäpuolella, saatavilla kaarevana, uritetulla etuosalla. 21 mm:n MDF-puukuitulevyä, lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla.

URBAN YOU:
Etuosat sijaitsevat sivujen ulkopuolella, 19 mm:n melaminoitua lastulevyä ABSreunoin. Mattavalkoinen ja omavalintainen väri on lakattu kosteutta kestävällä kaksikomponenttilakalla.


OVET

Kaikkiin oviin on asennettu kolmeen suuntaan säädettävät, metalliset saranat. Ainutlaatuiset vaimentimet saavat ovet sulkeutumaan pehmeästi ja äänettömästi.

LAATIKOT

Laatikoissa on metallisivut ja integroidut liukukiskot. Laatikot ovat täysin ulosvedettäviä ja niissä on äänetön palautusmekanismi. Laatikoiden sisustusta voi itse säätää.
Lisävarusteena saatavilla LED-valaistus laatikoihin, pistorasia (maks. 2200W), puulokerikot, vetimet sekä push open-toiminto. Lisävarusteista enemmän hinnastossa.


PEILIT

Show-peili toimitetaan vakiona huurtumista estävin lämpölevyin omalla katkaisimella, kun taas esiasennetut lämpölevyt voidaan ostaa erikseen muihin peileihin, jossa ne sammuvat ja syttyvät samaan aikaan valon kanssa.
Mustat ja valkoiset peilin reunat ovat jauhelakattua alumiinia, kun taas messinkinen reuna on anodisoitua alumiinia.
Kaikki peilit toimitetaan säädettävällä ripustimella.
Kaikki peilit ovat IP44-hyväksyttyjä.


PEILIKAAPIT

Kaikki peilikaapit toimitetaan valonohjauksella, pistorasialla ja kahdella USBliitännällä. Kaksipuolisissa peilikaappien ovissa on säädettävät ja vaimennettavat saranat. Mukana toimitetaan pyöreä 5x suurentava meikkauspeili, joka voidaan kiinnittää oven sisäpuolelle kaksipuolisella teipillä.
Peilikaapit toimitetaan melamiinipäällysteisellä lastulevyllä, jossa on 4 mm tummat ja siirrettävät lasihyllyt.
Kaikki peilikaapit ovat IP44-hyväksyttyjä.
Valikoituihin peilikaappeihin on tilattavissa tehtaalla esiasennettava sisävalo sekä allasvalo, joka valaisee altaan.
Lisävarusteena on saatavilla puulokerot pienesineille peilikaappeihin.


LANGATON VALONOHJAUS PEILEIHIN JA PEILIKAAPPEIHIN

Peileihin ja peilikaappeihin on saatavilla lisävarusteena langaton valonohjaus, jolloin ne voivat ohjata muita peilejä, peilikaappeja sekä kattovalaisimia että riippuvalaisimia, joissa on langaton vastaanotin. Ohjaus on molemminpuolista, joten kaksi peiliä tai peilikaappia voivat ohjata toistensa valoja.
Langaton järjestelmä on suljettu 2,4 Ghz laiteparijärjestelmä, joka ei vaadi verkkoyhteyttä tai reititintä eikä häiritse muita langattomia järjestelmiä.
Lisätietoja asennuksesta, sijoituksesta sekä kantamasta löydät asennusohjeesta kotisivultamme dansani.fi.


KATTO- JA RIIPPUVALAISIMET

Jupiter-kattovaloja sekä Jupiter- ja Lyra-riippuvalaisimia on saatavilla kahtena eri versiona:

  1. 230 V järjestelmä kiinteällä 3150 K valon lämpötilalla, jota voidaan himmentää käyttämällä katkaisijalla varustettua takahimmennintä.
  2. 12V järjestelmä himmentimellä ja valon lämpötilan säädöllä 2100 - 6500 K ohjattuna peilistä tai peilikaapista. Huom! Vaatii Dansanin langattoman laiteparivastaanottimen sisäänrakennettuna kattoon, jolloin se voi ohjata viittä katto-/riippuvalaisinta. Mikäli valaisimia on enemmän, vaaditaan useampi vastaanotin.

LAATIKON VALO

Laatikkoon voidaan hankkia valo koko laatikon leveydeltä, lämpötila 3150 K. Valo aktivoituu automaattisesti laatikkoa avattaessa ja se asennetaan laatikkoon niin, ettei se häikäise käyttäjää. Laatikon valo on IP44-hyväksytty.

ALASVALO YÖVALONA

Allaskaapin alasvalossa on sisäänrakennettu liikeanturi, jonka kantamaa ja valaisuaikaa voidaan säätää. Valo syttyy automaattisesti havaitessaan liikettä ja sopii siksi hyvin yövaloksi.
Anturi toimitetaan johdolla, jossa on yksi ylimääräinen liitäntä, jolloin samaan anturiin voidaan yhdistää toinen alasvalolla varustettu sivukaappi.
Anturi voidaan hankkia erikseen jälkiasennettavaksi alasvaloksi muihin allaskaappeihin.


ENERGIAMERKINTÄ JA TUOTETIEDOT

Ladattavissa napsauttamalla ao. tuotetta sivulla dansani.fi. Voit myös pyytää painetun kopion.


YLEISTÄ VALAISTUKSESTA

Dansani on kehittänyt oman LED-valon, joka kuluttaa vähän energiaa ja jonka valo on korkealaatuinen ja toistaa värit oikein (Ra-arvo 90-95).
Dansani haluaa varmistaa pitkän käyttöiän suunnittelemalla valaisimia, joissa ajurit ja LED-valot selviävät lämmöstä. Huomaathan, että valojen käyttöikä lyhenee selvästi, jos ne palavat koko ajan.
Kaikki peilit ja peilikaapit Corona-peiliä lukuun ottamatta toimitetaan 12 V portaattomalla himmennettävällä valonohjauksella hyvin lämpimästä 2100 K valosta kylmään 6500 K valoon. Viimeisin asetus jää muistiin valon sammutuksen (vähintään 5 s) jälkeen.


IP44 LUOKITUS

Välitämme turvallisuudestasi. Siksi olemme koonneet kaikki kalusteiden sähköiset osat niin, että kalusteiden asennus sujuu turvallisesti. Haluamme myös varmistaa, että voit hyödyntää kylpyhuoneesi tilan haluamallasi tavalla. Laaja valikoimamme IP44-hyväksyttyjä tuotteita takaa muun muassa kaappitilan maksimaalisen hyödyntämisen. Katso lisää kohdasta “Tuotesarjat” osoitteessa dansani.fi.
Kaikissa sähköisiä osia sisältävissä kalusteissa on CE-merkintä ja siihen liittyvä luokitus. Suosittelemme, että asennukset tekee paikallisten lakien edellyttämä valtuutettu sähköasentaja.


LOKEROT

Kätevät säilytyslokerot laatikoihin. Lokerot ovat lakattua massiivitammi.


VETIMET

Kalusteet toimitetaan ilman vetimiä. Vetimet toimitetaan lisävarusteina ja voidaan valita suuresta muotojen, värien ja tyylien valikoimasta.


ASENNUSSARJA

Asennussarja ja asennusohjeet sisältyvät aina toimitukseen.


TAKUU

Valmistaja myöntää kylpyhuonekalusteille 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuun, poislukien erikseen takuuehdoissa mainitut kuluvat osat. Pyyhekuivaimille valmistaja myöntää 5 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuun. Takuu ei kata kuluvia osia.

Lisätietoja tuotteiden laadusta ja mittatoleransseista tässä.

ENNEN TILAUSTA

Tilaustuotteet valmistetaan yksilöllisesti tilauskohtaisesti. Siksi perusvärien toimitusaika on 2–3 ja erikoisvärien 6 viikkoa.

  • Valitse kalusteiden väri ja pinta.
  • Muista lisävarusteet, kuten vetimet, tukijalat ja laatikoiden säilytystarvikkeet.

Toimitusaika mittatilausaltaille on 6 viikkoa + kuljetus.


ENNEN ASENNUSTA

Lue huolellisesti asennusohjeet ennen asennuksen aloittamista. Ammattitaitoisen LVI-asentajan tulee tehdä kaikki vesi- ja viemäriliitännät sekä ammattitaitoisen sähköasentajan kaikki sähköasennukset. Huomaa altaiden mitoissa mittatoleranssit.

HOITO

Lue aina huolellisesti kalusteiden mukana toimitetut hoito-ohjeet. Lue aina puhdistusaineiden käyttöohjeet ja tuotetiedot ennen kuin käytät niitä kalusteisiin. Älä käytä hankaavia tai happamia puhdistusaineita. Kuivaa allas ja kalusteet aina käytön jälkeen, näin helpotat puhdistamista ja vältät mahdolliset kosteusvauriot.


YLEISTÄ

Dansani pidättää itsellään oikeuden muuttaa ja parantaa tuotteitaan sekä niiden hintoja ilman etukäteisilmoitusta. Dansani ei vastaa esitteen painovirheistä. Erikoistilauksesta valmistetuilla sekä asennetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Asennusmitat löydät hakemalla ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteen sivulla, valitse ”Lue lisää” ja sitten ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusohjeet löydät hakemalla ao. tuotteen sivulta. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita"

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat asennusmitat.

Asennusvideot löytyvät tästä.

Hoito-ohjeet löydät etsimällä ao. tuotteen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla sen mukaan, kuinka monta tietoa sinulla on tuotteesta:

  1. Anna tuotenumero hakukenttään kotisivun ylälaidassa
  2. Suodata tuote valikon kohdasta "Etsi tuotteita".

Kun olet ao. tuotteessa, valitse ”Lue lisää”, valitse sen jälkeen ”Asennus, kokoaminen ja hoito” ja lataa tarvittavat hoito-ohjeet.