Valitse kylpyhuoneesi valot harkiten

Valaistuksella on tärkeä merkitys terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Hyvän valon on osoitettu parantavan elämänlaatua. Siksi meidän on oltava kriittisiä ja laatutietoisia valitessamme valoja kotiimme – keinovalo ei ole aina hyvää valoa.

Valitessasi kylpyhuoneen valoa on hyvä ajatella kestävyyttä ja ympäristöä. Dansani ottaa itsestään selvästi huomioon ympäristön: Kehitämme kaikki tuotteemme ympäristöä ajatellen. Kaikki tuotteemme on valmistettu luontoa mahdollisimman vähän kuormittaen - vain tällä tavoin toimintamme on eettistä.

Miellyttävä värilämpötila ja luonnollinen värientoisto

Lyhyesti sanottuna on löydettävä miellyttävä, parhaalla tavalla luonnonvaloa jäljittelevä valo niin, että materiaalien ja ihmisten värit toistuvat sävykkäästi ja luonnollisesti.

Dansani keskittyy asiakkaidensa hyvinvointiin ja hyvään sisäilmaan. Siksi tarjoamme vain tuotteita, joiden LED-valot ovat korkealaatuisia.

Valonohjauksella varustetussa peilissä voit itse säätää kylpyhuoneen valaistusta tarpeen ja vuorokausirytmin mukaan. Monissa peileissämme ja peilikaapeissamme on sisäänrakennettu ohjauspaneeli valon katkaisijalla ja himmentimellä. Lisäksi värilämpötilaa voidaan säätää kylmän valkoisesta lämpimän kultaiseen.

Tutustu peileihin ja peilikaappeihin tästä »

RA-arvon ollessa yli 90 spektrin kaikki värit toistuvat erinomaisesti. Se tarkoittaa mm. sitä, että ihonväri toistuu oikein. Tämä on tärkeää esim. meikatessa. Näin voit varmistua, että näet itsesi oikein peilistä ja myös tullessasi päivänvaloon.

Tasaista valoa

Kun ostat valaisimet Dansanilta, sinun ei tarvitse kantaa huolta valon laadusta ja väristä. LED-lamppumme on valikoitu tarkasti. Voit olla varma, että ne antavat tasaista valoa, joka toistaa värit oikein riippumatta lampun mallista tai sijainnista.

Mullistavia ratkaisuja kylpyhuoneen valaistukseen

Dansanin valaistustuotteilla voit luoda kylpyhuoneeseesi kokonaisvaltaisen valaistusratkaisun. Dansanilta löydät riippu- ja kattovalaisimet, peili- ja peilikaappivalaisimet, valaistut altaat sekä ratkaisut kaappien ja laatikoiden epäsuoraan valaistukseen. Niissä hyvinvointi ja työvalo ovat oikeassa tasapainossa. Se tarkoittaa, että valo on mahdollisimman luonnollista ja päivänvalon kaltaista.

Kaikissa kylpyhuonevalaisimissamme on märkätiloihin tarkoitettu IP44-hyväksyntä.

Her kan du se vores muligheder inden for rumbelysning.

Tutustu valikoimaan »

Valaistu peili - lisää valoa kylpyhuoneeseen

Peilin tai peilikaapin on oltava hyvin valaistu, mutta myös sen ympärillä on oltava valoa silmiesi säästämiseksi. Hyvin valaistu huone on siis tärkeä silmillesi ja kylpyhuonevalaisinten valinnan kannalta.

Kattolamput, riippuvalaisimet, seinävalaisimet ja valokehykset varmistavat hyvän työvalon. Peilien ja hyvän valon tarkoituksena on paljastaa kaikki yksityiskohdat ennen kuin joku muu paljastaa ne. LED-valomme varmistavat, että meikkisi näyttää samalta peilissä kuin päivänvalossa. Eikä haittaa, että peilin muoto korostuu ja seinä kylpee samalla pehmeässä valossa.

Lue lisää »

Suuri valaisinvalikoima kylpyhuoneeseen

Luo kylpyhuoneeseen tai kaappien alle epäsuoraa valoa, joka ei koskaan häikäise. Laatikoiden valaisimet on asennettu 45 asteen kulmaan, minkä ansiosta laatikot aukeavat kokonaan. Kaikkiin laatikoihin on saatavilla pistorasia sähkölaitteita varten. Voit myös lisätä valokehyksen pesualtaan ja allaskaapin väliin, jolloin saat kylpyhuoneeseen lisää tunnelmavaloa.

Olemme kylpyhuoneiden asiantuntijoita, ja tuotteitamme määrittävät sellaiset tekijät kuin hyvät raaka-aineet, pitkä kestävyys ja korkea ammattiosaaminen. Voit olla varma käsityön laadusta ja kalusteiden optimaalisesta toimivuudesta.

Valon säätö

Hyödynnämme kylpyhuonevalaisimissamme viimeisintä LED-teknologiaa: Voit itse säätää sekä peilin ja peilikaapin valon kirkkautta että valon väriä. Valoratkaisumme avulla voit valita lämpimän tai kylmän valon – tai tunnelmallisen tai tehokkaan valon.

Katso tästä video valonohjauksesta.


Lue lisää valaistuksesta täältä

Valo luo tunnelmaa » Kylve oikeanlaisessa valossa »