Tyylikäs kylpy­huonere­montti

Kodin sisustaminen ja kylpyhuoneremontti voivat olla todellinen viidakko, koska erilaisia sisustustyylejä on olemassa loputtomiin. Koti on tukikohtasi ja vietät siellä suurimman osan elämääsi. Siksi on tärkeää, että sisustat sen – kylpyhuoneesi mukaan lukien – itsellesi sopivalla tavalla.

Jos et oikein tiedä ja tunne omaa tyyliäsi, olemme keränneet tähän erilaisia sisustustyylejä, joiden toivomme olevan sinulle avuksi persoonallisen tyylin etsinnässä ennen kuin kylpyhuoneremontti lähtee käyntiin.

Luonnonläheinen tyyli »Pastellisävyistä kirkkaisiin väreihin »Valkoista valkoisella » Sävy sävyyn »Vintage »Urban »Classic »Oma sisustustyylisi »

Luonnonläheinen tyyli

Me rakastamme puuta sen kaikissa eri värisävyissä vaaleista tummiin. Pohjoismainen tyylipuhdas sisustus on valoisaa ja avointa, kalusteet ovat kevyitä ja toiminnallisia ja yksityiskohdat kauniin yksinkertaisia. Tuomalla puuta sisustukseen luot mielikuvan skandinaavisesta luonnosta ja tuot kylpyhuoneeseen elämää.

Voit luoda kylpyhuoneen, joka huokuu persoonallisuutta ja uniikkia tyyliä esimerkiksi valitsemalla kaappeihisi puiset sivut ja lakatut etuosat.

Kun kylpyhuoneremontti on loppusuoralla, voit alkaa luoda tyylipuhdasta tunnelmaa ja luonnonläheisyyttä tuomalla kylpyhuoneeseen viherkasveja ja hillittyjä värisävyjä, jotka sopivat ja sointuvat toisiinsa.

Vielä viimeiseksi: Sinun ei tarvitse tinkiä persoonallisuudesta etsiessäsi tyylipuhdasta pohjoismaista muotoilua - voit hyödyntää omia henkilökohtaisia mieltymyksiäsi ja tulkita sisustustyylejä omalla tavallasi. Kylpyhuoneesi on toimittava arjessasi ja sen tyyli saa kertoa kuka tässä kodissa asuu.

Inspiraatiota tyylilajiin »

Hintataso luksus »Hintataso comfort »Hintataso basic »

Pastellisävyistä kirkkaisiin väreihin

Voit ilman muuta yhdistellä sisustustyyliisi värejä, kunhan vain valitset ne oikein. Sisustusvärit vaikuttavat mielialaan, tuovat esille persoonallisuuttasi ja luovat tilaan eloisuutta.

Viimeistele kylpyhuoneremontti ja uusi kylpyhuoneesi ottamalla avuksesi hienovaraiset pastellisävyt. Ne tuovat kalusteisiin sekä seiniin keveyttä, selkeyttä ja ilmavuutta ja ovat samalla persoonallisia.

Voit myös leikitellä rohkeammilla väreillä sisustuksessa eri tavoin. Yksikin värikäs kaluste voi toimia kylpyhuoneessa taideteoksen tavoin. Salaisuutena on, että valittu väri pääsee oikeuksiinsa, muttei kuitenkaan hallitse huoneessa liikaa. Saat tyylipuhtaan ja erittäin persoonallisen kylpyhuoneen.

Tutustu värillisiin kalusteisiin »

Valkoista valkoisella

Kuulutko sinäkin niihin, jotka pitävät valkoisesta? Se ei ole ihme, sillä valkoinen on se sävy, joka heijastaa valoa kaikista parhaiten, ja me kaikki tarvitsemme paljon valoa.

Kylpyhuoneremontti voi tuoda kylpyhuoneeseesi valkoiset seinät ja kalusteet. Voit luoda valkoisen värin avulla kodikasta ja viihtyisää tunnelmaa. Valkoisen joukkoon on hyvä ”lisätä” hiukan väriä kylpyhuonetarvikkeiden ja ruukkukasvien avulla. Värien ja pintojen on oltava hillittyjä ja lämpimiä eivätkä liian tyylipuhtaita, kuten muovi ja teräs.

Inspiraatiota tyylilajiin »

Hintataso luksus »Hintataso comfort »Hintataso basic »

Sävy sävyyn

Voit käyttää sisustuksessa myös saman sävyisiä värejä nyt kun kylpyhuoneremontti on saatu päätökseen. Se antaa mielikuvan rauhallisesta, ylellisestä ja tarkkaan harkitusta tilasta, kun seinien ja kalusteiden väri ovat samaa sävyä. Lisäksi tämän menetelmän etuja on, että pienet alueet vaikuttavat suuremmilta.

Jos lempivärisi näkyy koko kodissasi, voit meidän kylpyhuonekalusteidemme avulla saada juuri sen värisävyn, josta pidät.

Sisustus on huomiota herättävää, hienovaraista ja ajan hermolla – ja kerää katseita.

Vintage

Vintage-sisustustyyli on yhteisnimitys 1970-luvun huonekaluille ja sisustusesineille. Jotta voisit luoda romanttisen ja toiminnallisen retrosisustuksen ilman, että se vaikuttaa vanhanaikaiselta, on tärkeää yhdistellä luontevasti vintage- ja moderneja elementtejä. Voit lisätä huoneeseen orgaanisia muotoja esim. peilin tai kaappien kaarevien etuosien avulla. Näin teet vintage-tyylistä korostetun feminiinisen ja koristeellisen.

Yhdistelemällä näitä menneen ajan elementtejä uusiin design-kalusteisiin voit tuoda ripauksen menneisyyttä nykyisyyteen ja luoda persoonallisen kauniin ja ajattoman kylpyhuoneen tyylin.

Lisätietoja tästä »

Urban

Urban on suhteellisen maskuliininen ja minimalistinen sisustustyyli, samalla se on kuitenkin persoonallinen ja tunnelmallinen. Värimaailma on viileän harmaa, valkoinen ja ruskea ja niihin yhdistellään usein yksittäisiä värikkäämpiä elementtejä. Urban Green -ympäristön luot tuomalla kylpyhuoneeseen suuria viherkasveja ja kaktuksia.

Selkeät muodot ja niukkailmeinen puhdaslinjaisuus ovat tämän tyylin tunnusmerkkejä: täällä sisustus nojaa upeaan designiin, vahvaan käsityöhön ja toiminnallisuuteen. Sisustuselementteinä voi toimia esimerkiksi polkupyörä, koska sillä on toiminto. Samoin suuri televisio on kuin veistos seinällä, koska silläkin on omat toimintonsa.

Urban-tyylinen kylpyhuoneremontti tuo tilaan selkeää yksinkertaisuutta, karheita pelkistettyjä materiaaleja, lasia ja luonnonmateriaaleja kuten puuta.

Lisätietoja tästä »

Classic

Klassisessa sisustustyylissä yksinkertaiset puhtaat linjat ovat etusijalla ja niihin on helppo yhdistellä moderneja yksityiskohtia. Jos olet hienostuneen, elegantin ystävä, klassinen tyyli on oikea valinta, kun kylpyhuoneremontti on ajankohtainen.

Tanskalaisen muotoiluperinteen klassisuus näkyy joka ikisessä yksityiskohdassa ja ilmentää eleganttia ja ajatonta muotokieltä. Sisustustyyli erottautuu avaruudellaan, lämmöllään, valoisuudellaan ja harmoniallaan. Symmetrisyys on myös tärkeä tekijä: kalusteiden sijoittelu pareittain antaa kylpyhuoneelle kauniit mittasuhteet ja avaruuden tunnun.

Lisätietoja tästä »

Oma sisustustyylisi

On hyvin harvinaista, että kodissa olisi vain yhtä tiettyä sisustustyyliä. Pienet yksityiskohdat paljastavat henkilökohtaisen tyylisi ja tekevät kodistasi juuri itsesi näköisen. Sisustuksessa mikään ei ole oikein tai väärin. Sama pätee, kun on kyseessä kylpyhuoneremontti ja kylpyhuoneen sisustus.

Oma persoonallinen ja toiminnallinen kylpyhuoneesi syntyy yhdistelemällä erilaisia tyylilajeja. On tärkeää huolehtia myös vastakohdista eli tuoda kylpyhuoneeseen jotakin, joka ”ei sovi joukkoon”. Puupintoihin voidaan esimerkiksi yhdistää muovia ja terästä, tai suoriin muotoihin voidaan yhdistää orgaanisia muotoja, ja niin edelleen.

Ennen kuin kylpyhuoneremontti alkaa, suunnittele tila ja kalusteet luovasti, omia tarpeitasi ja toiveitasi kuunnellen.