Iso kylpyhuone: Tilaa koko perheelle

Onko sinulla iso kylpyhuone, josta haluaisit tehdä hyvinvoinnin keitaan? Onko sinulla suuri perhe, joka taistelee tilastaan kylpyhuoneessa?

Kun samaa kylpyhuonetta tarvitsee useampi ihminen, syntyy pakostakin ruuhka-alueita. Niin suihku, pesuallas kuin peilikin ovat paikkoja, jossa riittää kuhinaa, kun koko perheen on valmistauduttava lähtöön. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen. Iso kylpyhuone tarjoaa rajattomia sisustusmahdollisuuksia, eli toisin sanoen on kyse vain luovuudesta. Siksi olemme koonneet vinkkejä tähän, kuinka voit sisustaa niin, että estetiikka ja tehokkuus käyvät käsi kädessä.

Lisää tehokkuutta »Lisää säilytystilaa »Lisätilaa peilin ääreen »Lisää pöytätilaa »Persoonallista tyyliä »Rajaa WC »

Lisää kylpyhuoneen tehokkuutta

Useimmissa kodeissa on tuttua, että kylpyhuoneita on vain yksi, ja suihkun ja pesualtaan käytöstä käydään joka-aamuisia taistoja. Kaikkihan haluaisivat päästä lähtemään nopeasti töihin ja kouluun. Tästä saat inspiraatiota kylpyhuoneen sisustuksen optimoimisesta niin, että kaikki saavat siellä tehokasta aikaa.

Useampi käyttäjä kahden altaan ääreen

Tila pesualtaan ympärillä on usein rajallinen. Iso kylpyhuone antaa mahdollisuuden ratkaista tämän ongelman helposti kaksoisaltaalla, jolloin kaksi henkeä mahtuu altaan ääreen.

Tutustu kaksoisaltaisiin »

Tilaa useammalle suihkun alle

Suuressa perheessä suihkutilasta on yleensä pulaa. Jos sinulla on iso kylpyhuone, mikset suurentaisi suihkua niin, että useampi mahtuisi sinne samaan aikaan? Samaan suihkutilaan voi asentaa kaksi suihkupäätä, jolloin suihkujen alle mahtuu kaksi henkeä.

Jos haluat kylpyhuoneeseen ylellisyyttä, voit tehdä upean walk in -ratkaisun, jossa on tilaa liikkua vapaasti ja nauttia hyvinvoinnista. Voit valita jonkin vakiomalleistamme tai yhdistellä oman suuren suihkuratkaisun erilaisten suihkuseinien ja -ovien avulla.

Tutustu suuriin suihkuratkaisuihin »

Jokaiselle omansa

Jos sinulla on iso kylpyhuone ja paljon säilytystilaa, voit jakaa laatikot ja kaapit niin, että jokaisella teistä on oma kiinteä paikka kaikille tavaroille ja tarvikkeille. Se on käytännöllistä silloin, kun kylpyhuone on jaettava. Kiinteät paikat helpottavat tavaroiden löytymistä ja selviät aamutoimista ripeämmin. Jaa säilytystila niin, että kaikilla samanaikaisesti kylpyhuoneessa olevilla on omat tavaransa omalla puolellaan, jotta vältyttäisiin turhalta törmäilyltä.

Lisää luovaa säilytystilaa

Oletko miettinyt, mitä kaikkea voisit säilyttää kylpyhuoneessa ilmeisten tavaroiden, kuten wc-tarvikkeiden, hiustenkuivaimen ja partakoneen lisäksi? Kylpyhuone soveltuu hyvin esim. pyyhkeiden, puhdistusaineiden, vauvatarvikkeiden ja yöasujen säilytykseen. Ylellisyyttä olisi saada säilyttää kylpyhuoneessa myös alusvaatteitaan ja sukkiaan, jotka voisi pukea ne ylleen jo kylpyhuoneessa.

Meillä on monia erilaisia ratkaisuja kylpyhuoneen säilytykseen. Jos sinulla on iso kylpyhuone, sinun tarvitsee vain tutustua mahdollisuuksiin ja valita tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Lisää säilytystilaa korkeilla kaapeilla sekä ylä- ja alakaapeilla

Perinteinen keino luoda lisää säilytystilaa on käyttää korkeaa kaappia tai ylä- ja alakaappia seinällä pesualtaan läheisyydessä. Usein kylpyhuoneeseen kuitenkin jää hyödyntämätöntä tilaa esim. oven taakse tai patterin tai wc-istuimen yläpuolelle. Mikset siis sijoittaisi yläkaappia wc-istuimen yläpuolelle, jossa esimerkiksi wc-paperi olisi helposti saatavilla. Voit lisätä säilytystilaa korkeilla kaapeilla tai ylä- tai alakaapeilla riippumatta siitä, onko sinulla iso kylpyhuone vai pieni.

Tutustu kaappeihin »

Tilavat korkeat kaapit

Moniin allaskaappeihimme on saatavilla ilman lisähintaa korkea alalaatikko, jossa on tilaa koko perheen tavaroille. Samalla ne soveltuvat hyvin vaikka pyyhkeiden ja pesuaineiden säilytykseen, joita on kokonsa vuoksi hankala säilyttää matalammissa laatikoissa. Korkea kaappi on ihanteellinen ratkaisu pieniin tiloihin, jossa seinää on vaikea hyödyntää säilytystilana.

Tutustu korkeisiin allaskaappeihin »

Luovaa säilytystilaa muilla kaapeilla

Iso kylpyhuone antaa tilaa leikkiä mahdollisuuksilla, säilytystilalla sekä sisustuksella. Vain mielikuvitus asettaa rajat. Inspiroidu ratkaisuistamme tai löydä aivan omasi.

Tutustu muihin kaappeihin ja pöytätasoihin »

Valitse useampi allaskaappi

Kun moni käyttää kylpyhuonetta samanaikaisesti, kaksi tai useampi allaskaappi on hyvä vaihtoehto saada lisää laatikkotilaa. Näin paikkoja ei tarvitse vaihtaa, kun toinen haluaa seistä altaan edessä ja toinen avata laatikon. Tämä ratkaisu antaa jokaiselle oman laatikon, ja samalla voi ratketa ainainen kiista laatikon järjestyksessä pitämisestä. Neljä tai useampaa laatikkoa sisältäviä kaappeja yhdistetään tyypillisesti pesualtaisiin, joiden leveys on vähintään 120 cm.

Tutustu useamman laatikon kaappeihin »

Kaappien ja laatikoiden kätevät sisusteet

Kaikki sujuu aamulla nopeammin, kun tavaroilla on oma paikkansa eikä niitä tarvitse etsiä. Laatikoiden ja kaappien hyvästä jakamisesta kannattaa maksaa. Kylpyhuoneen asiantuntijoina me tunnemme asiakkaiden haasteet. Olemme kehittäneet monia käytännöllisiä lisävarusteita kuten tilanjakajia, siirreltäviä puulokeroita, laatikoiden ja kaappien valaisimia, peilikaappien ja laatikoiden pistorasioita, pyykkikoreja korkeisiin kaappeihin ja paljon muuta. Ne ovat kaikki asioita, jotka helpottavat kylpyhuoneaskareita.

Tutustu kaappien ja laatikoiden lisävarusteisiin »

Lisää tilaa peilin ääreen

Tila peilin ääressä on äärimmäisen niukka resurssi, kun koko perheellä on kiire saada itsensä valmiiksi ja ulos ovesta. Iso kylpyhuone sen sijaan tarjoaa monia mahdollisuuksia itsensä peilaamiselle.

Peilaa itseäsi monista kulmista

Valitessasi peilikaapin voit lyödä kaksi kärpästä samalla iskulla. Kaksipuolisilla peiliovilla ja peilitakaseinällä voit peilata itseäsi riippumatta siitä, ovatko ovet kiinni vai auki. Samalla voit peilata itseäsi takaapäin kääntelemällä peiliovia eri suuntiin.
Tutustu peilikaappeihin »

Katsele koko kuvaasi

Iso kylpyhuone on riittävän tilava, jolloin sinne voi mahtua myös kokovartalopeili: Voit vielä tarkistaa itsesi ennen lähtöäsi päästä varpaisiin.

Tutustu kokovartalopeileihin »

Rakenna peilikaapeista seinä

Peiliemme leveys voi olla jopa 160 cm, mutta jos haluat vielä enemmän tilaa peilin eteen, voit rakentaa kokonaisen peiliseinän asentamalla seinälle useampia peilikaappeja rinnakkain. Lisäbonuksena saat kaupan päälle myös paljon säilytystilaa.

Tutustu peilikaappeihin »

Luo oma meikkauspaikka

Iso kylpyhuone tarjoaa keinot hyödyntää tilaa ja rakentaa oman meikkauspaikan. Se jos mikä on todellista ylellisyyttä ja hyvinvointia. Siinä voit meikata ja muotoilla hiuksesi kaikessa rauhassa, muiden perheenjäsenten häiritsemättä. Meikkauspöytä vähentää myös aamun ruuhkaa pesualtaan ja peilin edessä.

Tutustu peileihin »Tutustu meikkauspisteen kalusteisiin »

Ylellisen meikkauspaikan lisävarusteita

Valolla varustettu elegantti ja kätevä meikkauspeili antaa mahdollisuuden katsella kasvojasi yksityiskohtaisesti esim. meikatessa ja kulmakarvoja siistiessä. Voit myös valita kätevät puulokerot metallisisustein, jossa meikit pysyvät järjestyksessä, tai hienon jakkaran, jolla istut mukavasti ehostamisen aikana.

Tutustu meikkauspisteen lisävarusteisiin »

Haluatko lisää pöytätilaa?

Jos haluat paljon pöytätilaa, jossa perheen kaikki tavarat voivat olla esillä, voit valita epäsymmetrisesti sijoitetun altaan. Meillä on useita mahdollisuuksia toteuttaa toiveesi epäsymmetrisestä altaasta sekä mallien että materiaalien suhteen. Voit valita jonkin vakioratkaisuistamme tai mittatilausmalleista, jotka sopivat juuri omaan kylpyhuoneeseesi sen koosta tai muodosta riippumatta.

Iso kylpyhuone antaa mahdollisuuden lisäpöytätilaan säilytyskalusteen avulla, jonka rakennat pöytätasosta ja kaapeista, jotka täydentävät kylpyhuoneesi muita kalusteita.

Epäsymmetriset pesualtaat »Tutustu pöytätasoihin ja kaappeihin »

Persoonallisuutta kauniilla ja kätevillä lisävarusteilla

Kylpyhuoneasiantuntijoina me tunnemme asiakkaidemme haasteet ja olemme suunnitelleet suuren määrän kylpyhuoneen arkea parantavia lisävarusteita. Niiden ansiosta iso kylpyhuone muuttuu hyvinvoinnin ja persoonallisuuden keitaaksi, joka myös helpottaa arkeasi.

Tutustu lisävarusteisiin »

Rajaa WC

Iso kylpyhuone antaa mahdollisuuden rajata WC:n omaksi yksityisemmäksi tilakseen, kun kylpyhuoneessa on muita samanaikaisesti. Voit joko tehdä siitä oman erillisen huoneensa ovella tai rajata sen jollakin suihkuovellamme, mikä on ilmavampi ja kevyempi vaihtoehto.

Tutustu suihkuoviin »